29 Μαρτίου, 2024

The Bachelor 2: Ακόμη δεν πήγε στη βίλα ο Αλέξης και άρχισε να έχει…. αισθήματα για τα κορίτσια

The Bachelor 2: Ακόμη δεν πήγε στη βίλα ο Αλέξης και άρχισε να έχει…. αισθήματα για τα κορίτσια

Ο Βασιλάκος… του έμαθε καλά να παίζει μπαλίτσα

Θυμάστε την περίοδο του πρώτου κύκλου του «The Bachelor», όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε αισθήματα για πολλά από τα κορίτσια; Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αλέξη Παππά, που άρχισε να έχει αληθινά συναισθήματα… πριν καν πάει στη βίλα.

Το πρωί της Παρασκευής (9/7), ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Πρωινό για τα γυρίσματα του ριάλιτι ενώ αναφέρθηκε και στο… ταλέντο του πρώην παίκτη του Survivor, με μια μεγάλη αποκάλυψη να γίνεται για ερωτική του συνεύρεση στον Άγιο Δομίνικο.

Τα γυρίσματα του νέου Bachelor με τον Αλέξη Παππά

«Είναι εκπληκτικός λένε ο τρόπος με τον οποίο υποδύεται οτιδήποτε του δοθεί. Στην αρχή του είχαν και ακουστικό, αλλά κατάλαβαν ότι δεν το είχε ανάγκη. Έχει τρομερή τηλεοπτική εμπειρία την οποία την χρησιμοποιεί και έχουν μείνει όλοι με το στόμα ανοιχτό. Είναι μεγάλη η ικανότητά του και δεν κάνω πλάκα.

Κάνει πολύ σπουδαία πράγματα και έχει αναδείξει την εκπομπή, έχει αναδείξει τον εαυτό του. Από τα γυρίσματα του δεύτερου επεισοδίου ο Αλέξης Παππάς ξεκινά να αποκτά αληθινά συναισθήματα για τα κορίτσια του ριάλιτι

Οι… συμβουλές του Βασιλάκου

Ο πρώτος και, φυσικά, πιο παλιός Bachelor… είναι διαφορετικός, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να έχει δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα χάρη στο εν λόγω σόου και να δίνει, όπως έπρεπε, συμβουλές.

Ο γοητευτικός Παναγιώτης αναφέρθηκε ξανά στη σχέση του με την Νικολέττα Τσομπανίδου, που ακόμη δεν έχει βγάλει το δαχτυλίδι που της έδωσε, ενώ έδωσε τις συμβουλές του στον νέο Bachelor, Αλέξη Παππά.

Ο πρώην Bachelor είπε στο Happy Day: «Με όλες τις κοπέλες κρατάω επαφή εκτός από τη Νικολέτα γιατί προχώρησε στη ζωή της, έκανε και σχέση… Είμαι 30 χρονών, έχω κάνει τρεις σοβαρές σχέσεις, έχω συζήσει, έχω αλλάξει ήπειρο. Όταν βλέπω ότι μία σχέση δεν πρόκειται να προχωρήσει και δεν έχει μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί. Ξεκάθαρα (η Νικολέτα) ήταν αυτή που μου ταίριαζε περισσότερο, ένιωθα ο εαυτός μου, ένιωθα ότι ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μου. Και με τους γονείς της ταίριαζα πολύ κι έχω όμορφα συναισθήματα για εκείνους. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθούμε και να τα πούμε».

Μεταξύ άλλων, έδωσε συμβουλές και στον νέο Bachelor που δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Παππά. «Να γνωρίσει την κάθε κοπέλα ξεχωριστά είτε του αρέσει, είτε όχι εξωτερικά. Θα πρέπει να δώσει χρόνο. Μπορεί όντως να οδηγηθείς και στον γάμο. Θα πρέπει να σέβεται τα κορίτσια πάρα πολύ, πιο πολύ και από τον ίδιο του τον εαυτό. Ο σκοπός του θα είναι να τις προστατεύσει», είπε.