Θανατηφόρο αυτοάνοσο Ερντογάν: Μια ανάσα από τον θάνατο!

Κάτι σοβαρό συμβαίνει με την υγεία του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μπορεί ο φιλοκυβερνητικός Τύπος να υποστηρίζει πως τα… περίεργα τρέμουλα οφείλονται σε κούραση, ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική.

Το βίντεο με τον Ερντογάν να αποκοιμιέται ενώ μιλάει σε ζωντανή σύνδεση – μπερδεύοντας παράλληλα τα λόγια του- προκάλεσε σάλο.

Κάποια στιγμή έβγαλε έναν αναστεναγμό, προτού κλείσει τα βλέφαρά του για δευτερόλεπτα. Ο Ερντογάν συνήλθε γρήγορα και ολοκλήρωσε την ομιλία του, αλλά η «φωτιά» είχε ήδη ανάψει. Την περασμένη Πέμπτη, μιλώντας σε μαθητές ξεχνούσε λέξεις και φράσεις, με έναν μαθητή μάλιστα να σπεύδει να του ψιθυρίσει στο αυτί ότι αυτό που κρατούσε ήταν κουδούνι, καθώς ο Πρόεδρος δυσκολευόταν να βρει την λέξη.

Το Nordic Monitor, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ασχολείται με την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για θέματα που αφορούν την Ευρώπη και όχι μόνο, έκανε μια ενδελεχή έρευνα και όπως όπως αποκαλύπτει, ο Ερντογάν είχε διαγνωστεί με καρκίνο του παχέως εντέρου το 2011, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

 

Σύμφωνα με ειδικό χειρουργό, έκανε χημειοθεραπείες και όχι ακτινοθεραπείες, ώστε να μην βγει εκτός πολιτικής σκηνής. Στις δημόσιες εμφανίσεις του, εκείνη την εποχή, φαινόταν αρκετά αδυνατισμένος ενώ τα χαρακτηριστικά του είχαν αλλοιωθεί. Ωστόσο είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο Τούρκος πρόεδρος να πάσχει από ένα πολύ βαρύ και θανατηφόρο αυτοάνοσο νόσημα.

 514 total views,  2 views today

.