Θανάσης Ευθυμιάδης: «Eίναι κ@@λ@ το να νιώθει η γυναίκα…»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Eίναι κ@@λ@ το να νιώθει η γυναίκα…»

Μια ανάρτηση αφιερωμένη στον έρωτα

Tα τελευταία χρόνια o Θανάσης Ευθυμιάδης έχει επιλέξει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής κοντά στη φύση, συχνά μοιράζεται τα μυστικά του. Αυτή τη φορά αποκάλυψε πως διατηρεί τη δική του σχέση ζωντανή με την Αννα Δημητρίεβιτς και έδωσε tips σε άντρες και γυναίκες.

Η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη

«Εάν έχεις την τύχη να είσαι σε μια σχέση και θέλεις η ενέργεια του έρωτα να είναι πάντα ζωντανή, δείξε στην σύντροφό σου ότι σε εμπνέει. Οτι εμπνέει τον έρωτα που είναι μέσα σου. Εάν δεν νιώθει ότι Την ποθείς, δεν θα θέλει να κάνει έρωτα μαζί σου. Μία γυναίκα θέλει να την θέλεις! Και να της το δείχνεις

Πώς; Να της το λες, να είσαι παρών με το μυαλό και με την καρδιά όταν περνάτε χρόνο μαζί (όχι στο κινητό ή στην τηλεόραση). Να την ακούς. Εάν είστε σε σχέση πολλά χρόνια, και νομίζεις ότι ήδη την έχεις κατακτήσει, πέταξε αυτή την ιδέα στα σκουπίδια! Το να την παίρνεις για δεδομένη, σκοτώνει τον έρωτα.

Η γυναίκα είναι ον που αλλάζει συνεχώς. Δείξε ότι σε νοιάζει η απόλαυση της! Πες της ότι σου αρέσει το σώμα της (πέστο συχνά, πιο συχνά από ότι νομίζεις ότι χρειάζεται). Οι γυναίκες πολύ συχνά κουβαλάνε ανασφάλεια για το πώς φαίνεται το σώμα τους, για αυτό να της το λες συχνά Πόσο όμορφη είναι.. και να της το δείχνεις.

Να ακούς τι χρειάζεται, Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Να ακούς. Γιατί αν δεν δίνεις την προσοχή σου, κάποια στιγμή θα αναρωτηθεί γιατί είναι μαζί σου. Να είσαι το καταφύγιο της, όπου μπορεί να χαλαρώσει, να νιώσει ασφαλής, να είναι ο εαυτός της σε όλες τις εκδοχές της.

Το να νιώθει ασφαλής μία γυναίκα στην παρουσία σου, είναι κ@@λα για αυτήν! (μου το είπε η γυναίκα μου). Αυτά είναι μερικά από τα μυστικά μου… για τον έρωτα…που κάθε μέρα είναι ολοκαίνουργιος, κάθε μέρα ξαναγεννιέται και διαρκεί μες στην ομορφιά. Στέλνουμε Αγάπη από δω!».

Παράλληλα, για την καρμική σχέση με τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς και όσα προηγήθηκαν πριν τη γνωριμία τους αλλά και για τα πύρινα μέτωπα και τις πυρκαγιές που έπληξαν το καλοκαίρι τη χώρα μας, είχε μιλήσει ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

 1,028 total views,  2 views today

.