20 Απριλίου, 2024

Θα πληρώσει ακριβά τις αποκαλύψεις του; Η πρώην του Βαλάντη έτοιμη να τον σύρει στα δικαστήρια μετά τις καταγγελίες-σοκ εις βάρος της…

Είναι αλήθεια πως ο Βαλάντης μάς απασχολούσε σχεδόν με κάθε σημαντική σχέση της ζωής του. Κυρίως, βεβαίως, με τις τρεις γυναίκες με τις οποίες απέκτησε τα τρία του παιδιά που υπεραγαπά και που μετά έστω κι από κάποιες αρχικές από εντάσεις, τελικά κατάφερε για το καλό όλων να έχει και με τις τρεις μητέρες τους ήρεμες και καλές σχέσεις με γνώμονα πάντα το καλύτερο των παιδιών.

Γι’ αυτό και προκάλεσε αίσθηση και πολλές συζητήσεις η εξομολόγηση-έκπληξη που έκανε για την τελευταία του σχέση την οποία, χωρίς να κατονομάσει, εξέθεσε ανεπανόρθωτα με τις πολύ σοβαρές, δημόσιες καταγγελίες του. Και προκάλεσε έκπληξη γιατί ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους προσωπικές εξομολογήσεις.

Οι καταγγελίες που προκάλεσαν σοκ…

Μετά την αρχή που έκανε με τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha όπου έδειξε για πρώτη φορά on air τα προσωπικά και ομολογουμένως εξευτελιστικά μηνύματα που του έστελνε η πρώην σύντροφός του, τότε ξεκίνησαν όλα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, φανερά αγανακτισμένος, έκανε ένα βήμα παρακάτω και λίγες μέρες μετά, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο ίδιο κανάλι αποκάλυψε για την τελευταία του σχέση και τα απαξιωτικά της μηνύματα το τι, όπως ισχυρίστηκε, είχε υποστεί από την ίδια γυναίκα:

«Αυτά μου τα έγραψε η τελευταία μου σχέση που ζούσε μαζί με τα παιδιά μου μέσα στο σπίτι. Ξέρω ότι θα σχολιαστεί «καλά του έκανε». Δεν λέω ψέματα ποτέ. Έχω πληρώσει το τίμημα της ειλικρίνειας. Λοιπόν για να πω εγώ τέτοιο πράγμα, δεν έχω ζήσει ξανά τέτοιον άνθρωπο. Είναι απίστευτο το τι τράβηξα και με ποιον τρόπο. Οι φίλοι μου μού έλεγαν είσαι υπνωτισμένος; Κάτι έχεις πάθει. Έζησα πολύ bullying».

Πρόσθεσε δε, αφήνοντας άφωνους τους πάντες:

«Με απαξίωνε και μέχρι που μου είπε ότι για να έχω μία όμορφη γυναίκα μου δίπλα θέλω και 1.500 ευρώ τον μήνα. Για αυτό ας μην συνεχίσουμε άλλο, θέλω να τα διαγράψω όλα. Στην αρχή βλέπεις κάποια πράγματα αλλά με τον έρωτα τα περνάς έτσι κι είναι λάθος. Όταν ξεκίνησα την σχέση μου ήμουν ειλικρινής και γυμνός, ότι ξέρει δηλαδή για εμένα τα πάντα και δεν κρύβομαι. Και κακό πήγε να μου κάνει κάποια στιγμή και δεν το πίστευα. Διάβασα το μήνυμα δημόσια γιατί ήθελα να αιτιολογήσω γιατί θέλω να διαγράψω 3,5 χρόνια από την ζωή μου. Είναι σκληρό και την άποψή μου την ήξερε από το 2018. Λέγαμε να φτιάξουμε κάτι κι έπαιρνε παράταση χρόνου για να βρει κάτι να πιαστεί, να είναι ισχυρή και μετά να την κάνει και να πει ότι έφταιγα από πάνω. Της έχω πει ότι ήταν χαμένα αυτά τα χρόνια μαζί της».

Θα τον σύρει στα δικαστήρια;

Μετά από όλες αυτές τις σοβαρότατες καταγγελίες, υπήρξε άραγε απάντηση της άλλης πλευράς; Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του PatKiout.gr, καμία απολύτως δημόσια αντίδραση δεν υπήρξε από την πλευρά της πρώην συντρόφου προς τον ίδιο τον Βαλάντη.

Ωστόσο, μάθαμε πως ήδη βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον δικηγόρο της με τον οποίο εξετάζει σοβαρά το αν και πώς θα κινηθεί νομικά εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς θεωρεί ότι την αδίκησε και την εξέθεσε στο πανελλήνιο. Για να δούμε. Εν τέλει θα τολμήσει να ανοίξει δικαστικό μέτωπο μαζί του προκειμένου να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του; Κυριακή κοντή γιορτή, λέει ο θυμόσοφος λαός μας…