28 Μαρτίου, 2024

Θα πάθετε πλάκα: Έτσι είναι σήμερα η γυναίκα του Θεοχάρη από το «Καλημέρα Ζωή»

Θα πάθετε πλάκα: Έτσι είναι σήμερα η γυναίκα του Θεοχάρη από το «Καλημέρα Ζωή»

Θυμάστε τη γυναίκα του Ταξίαρχου Θεοχάρη στο «Καλημέρα Ζωή», που είχε κάνει όλη την Ελλάδα να την αγαπήσει; Η ηθοποιός που την υποδύθηκε τη Μαριάννα Θεοχάρη μας εξέπληξε ευχάριστα με το πώς είναι σήμερα, καθώς θα μπορούσε κανείς να την αποκαλέσει πιο γοητευτική από ποτέ.

Η ιστορική σειρά έκανε πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου 1993 και αποτελεί την δεύτερη καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Νίκου Φώσκολου μετά την Λάμψη, που είχε ξεκινήσει να προβάλλεται το 1991, με τις δύο σειρές να μοιράζονται κοινά στοιχεία.

Αρχικά η σειρά του ΑΝΤ1 παρουσίαζε την παράλληλη ζωή δυο οικογενειών, της πλούσιας και ισχυρής οικογένειας Άρχου, και της οικογένειας του αστυνόμου Στάθη Θεοχάρη. Το 2000 η οικογένεια Άρχου παύει να υπάρχει και το σενάριο εστιάζει στην οικογένεια Θεοχάρη μέχρι το φινάλε.

Το τέλος της σειράς και ο λόγος που έμεινε μακριά από την τηλεόραση η Πισπινή

Τον Μάρτιο του 2006, ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 αποφάσισε να κλείσει ο κύκλος της σειράς πριν ακόμα λήξει η 13η σεζόν, διότι η τηλεθέαση δεν ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Η «Μαριάννα Θεοχάρη» η ηρωίδα της σειράς που ερμήνευε η Μυρτώ Πισπινή παρέμεινε στο θρυλικό σήριαλ μέχρι το φινάλε αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που ισχύει και για τον Ταξίαρχο Λεβένταγα.

Η Μυρτώ Πισπινή είχε πει: «Ήμουν τυχερή γιατί είχα δεκατρία χρόνια σταθερή δουλειά. Απ’ την άλλη, το καθημερινό σίριαλ είναι δύσκολο. Δεν θα το ξανάκανα» είχε δηλώσει στην τελευταία της συνέντευξη.

Η Μυρτώ Πισπινή παραμένει ενεργή θεατρικά ενώ διδάσκει σε δραματική σχολή.

pispini_2 pispini