Τελικά ποιoi  είναι ο Κώστας και η Μαίρη Μπουγιατιώτη ;

Τελικά ποιoi  είναι ο Κώστας και η Μαίρη Μπουγιατιώτη ;

 

Ο Κώστας και η Μαίρη Μπουγιατιώτη είναι δύο νέα παιδιά, που ήρθαν για να μείνουν στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού… Μαζί στην ζωή, μαζί και στα επαγγελματικά, είναι κοντά μας για να μας μεταφέρουν την χαρά, την αισιοδοξία αλλά και την αγάπη τους για αυτό που ειδικεύονται, που δεν είναι άλλο από το γνωστό σε όλους μας Καραόκε..

Δραστηριοποιούνται στον καλλιτεχνικό χώρο πολλά χρόνια και συνεχίζουν ακάθεκτοι όπως οι ίδιοι δηλώνουν.. Διαθέτουν την εμπειρία της τηλεόρασης και οι δύο, σε διαφορετικούς τομείς ο καθένας τους, αλλά η κοινή τους αγάπη είναι το ΚΑΡΑΟΚΕ.

Για πάνω από 5 χρόνια πραγματοποιούν karaoke βραδιές και απ’ τις 21 Σεπτεμβρίου το 2020 δημιούργησαν τη δική τους ομάδα KARAOKE VOICE STAR βάζοντας φωτιά στα βράδια μας..

Με τον αέρα των STAR λοιπόν είναι εδώ για να μας μιλήσουν για την πορεία τους, τις συνεργασίες τους αλλά και τα σχέδια τους..

Είμαι στην ευχάριστη θέση με πολύ χαρά να υποβάλω μερικές ερωτήσεις στον Κώστα και στη Μαίρη .

 

Κώστας και Μαίρη Μπουγιατιώτη

Κώστα και Μαίρη χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι μαζί σας.. για να γνωριστούμε καλύτερα..

Εμείς Ηλία μου σε ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία στο onenews.gr ένα από τα μεγαλύτερα site ενημέρωσης, και την τιμή που μας έκανες να ανοίξουμε την καρδιά μας και να μιλήσουμε για όσα αγαπάμε..

Μίλησε μου Κώστα για την   καλλιτεχνική σου πορεία μέχρι σήμερα

Από την ηλικία των 15 ετών εργάστηκα ως barman σε μαγαζιά της Αθήνας και του Πειραιά.. Παράλληλα συμμετείχα σε κάποια διαφημιστικά spots , σε video clip της Αντζυ Σαμίου, και είχα και κάποιους μικρούς ρόλους στους Φρουρούς της Αχαΐας, στο Τμήμα Ηθών και στα Βαμμένα κόκκινα μαλλιά.. Κατόπιν μπήκε το ΚΑΡΑΟΚΕ στην ζωή μας, όπου για πάνω από 5 χρόνια ασχοληθήκαμε με πάθος και στις 21 Σεπτεμβρίου 2020 δημιουργήσαμε με την Μαίρη την σύζυγό μου την ομάδα KARAOKE VOICE STAR.

Μαίρη πες μου και εσύ για τις δραστηριότητες σου στο χώρο.

Εγώ Ηλία μου σπούδασα make up artist σε μια απ’τις πιο γνωστές σχολές ομορφιάς την ΚΡΙΣΤΥ. Είχα δασκάλα την ΑΛΙΚΗ ΑΛΦΟΝΣΟ. Συνεργάστηκα με μεγάλα ονόματα του χώρου του modelling…Ενδεικτικά θα αναφέρω την Βίκυ Κουλιανού , την Μαρίνα Τσιντικίδου, την Μάνια Ντελου και πολλές ακόμα, ώσπου κατέληξα στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA ως make up artist σε τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές…Μέσα από εκεί προέκυψε μια απ’ τις σημαντικότερες συνεργασίες μου, αυτή με τον αείμνηστο Στάθη Ψάλτη..

Τι σας έκανε να ασχοληθείτε με την μουσική και το τραγούδι γενικότερα;

Κώστας….

Σίγουρα η αγάπη για την μουσική αλλά το σημαντικότερο η επικοινωνία με τον κόσμο..

Μαίρη…

Εγώ Ηλία μου θα ήθελα να προσθέσω σ’ αυτά που είπε ο Κώστας, και το πάντρεμα της διασκέδασης με την εργασία..

Πιστεύετε ότι αυτή η περίοδος που διανύουμε ευνοεί τους τραγουδιστές;

Κώστας…

Αυτή η εποχή φίλε Ηλία, είναι πράγματι πολύ δύσκολη για όλο τον κόσμο. Ο καλλιτεχνικός χώρος έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό.. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι ταλέντα πάντα θα υπάρχουν και πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω.. να αναδεικνύονται .

Απ’ την άλλη η χαρά που δίνουμε στον κόσμο και η δυνατότητα να ξεφύγει για λίγο απ’ την δύσκολη καθημερινότητα του για εμάς είναι μεγάλη ανταμοιβή..

Μαίρη..

Επίσης ο κόσμος που έρχεται στα event μας συμμετέχει ενεργά τραγουδώντας για αρκετή ώρα και έτσι νιώθει ο καθένας ένας Karaoke Voice Star..Η μεγαλύτερη όμως ικανοποίηση μας , είναι ότι έχουμε δημιουργήσει μια όμορφη και μεγάλη οικογένεια..

Πώς ανταποκρίνεται ο κόσμος στο Καραόκε;

Κώστας….

Περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο event. Και μάλιστα συμβάλλουν στην ανάπτυξη αυτής της οικογένειας φέρνοντας μαζί τους και νέους karaoke Voice Stars.. Άλλωστε το Καραόκε είναι ένας εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης που όλοι μπορούν να τραγουδήσουν ανεξάρτητα από τα φωνητικά τους προσόντα..

Μαίρη….

Μαίρη Μπουγιατιώτη

Το πιο υπέροχο όμως είναι ότι έχουμε αναπτύξει δυνατές σχέσεις με τον καθένα ξεχωριστά..

Πιστεύετε ότι μπορούν να βγουν νέοι καλλιτεχνικοί αστέρες μέσα απ’ το χώρο σας;

Όχι μόνο μπορούν να βγουν νέοι καλλιτέχνες, είναι σχεδόν έτοιμοι…Ήδη έχουμε βιώσει την εμπειρία αυτή μέσα από τον Σταύρο Καλαϊτζίδη..

Συμμετέχουν καλλιτέχνες με πορεία σε Καραόκε βραδιές;

Ναι βέβαια…Το έχουμε ζήσει και αυτό. Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να αναφέρουμε ονόματα, αλλά ναι, υπάρχουν φτασμένοι καλλιτέχνες που υποστηρίζουν αυτόν τον τρόπο διασκέδασης..

Τι είναι αυτό που εισπράττεται μέσα από την δουλειά σας;

Κώστας…

Σίγουρα ηθική ικανοποίηση, για το ότι κάνουμε τον κόσμο να περνάει όμορφα, και το ανταποδίδει σε μας με την παρουσία του σε κάθε event..

Μαίρη…

Εγώ Ηλία μου θέλω να συμπληρώσω, ότι σε μια εποχή που οι άνθρωποι βιώνουν την μοναξιά, στις βραδιές μας έχουμε καταφέρει να μην νιώθει κανένας μόνος.. Αντίθετα ενσωματώνεται στην οικογένεια αυτή και αυτό είναι πολύ συγκινητικό..

Πώς μπορεί το τραγούδι να βοηθήσει αυτή την εποχή;

Μέσα από τα τραγούδια βιώνουμε πολλά συναισθήματα…Αγάπη, χαρά, θυμό ή λύπη.. ωστόσο μπορούν να μας ξεσηκώσουν αρκετές φορές…Το μαγικό είναι ότι όλα αυτά τα συναισθήματα τα μοιράζεσαι με το κοινό και στο τέλος καταλήγει στο απόλυτο κέφι..

Γνωρίζω ότι δεν σταματάτε να εξελίσσεστε. Είστε δύο παιδιά γεμάτα ζωντάνια και αγάπη για αυτό που κάνετε.. Ξεκινήσατε λοιπόν και συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία SDM PRODUCTION.. Πως προέκυψε αυτό;

Όπως προαναφέραμε υπάρχουν εξαιρετικές φωνές στην παρέα μας αυτή.. Αναζητούσαμε λοιπόν μια δισκογραφική εταιρεία η οποία θα μπορούσε να στηρίξει αυτά τα παιδιά στα πρώτα τους βήματα.. Έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία με την Μάρα Βαλαμβάνη και ξεκινήσαμε άμεσα..

Πώς νιώθετε για αυτή την συνεργασία; Πείτε μου την εμπειρία σας..

Κώστας…

 

Κώστας Μπουγιατιώτης

H εμπειρία μας είναι εξαιρετική. Ο Σταύρος Καλαϊτζίδης είναι ένα ταλέντο που μας δικαίωσε. Ερμήνευσε το τραγούδι “ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ” σε στίχους Νικόλα Καραγιάννη και μουσική Δημήτρη Δανέζη. Μια άρτια δισκογραφική δουλειά που έκανε επιτυχία σε Ελλάδα και Εξωτερικό..

Μαίρη…

Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την βράβευση αυτής της δουλειάς, που όπως γνωρίζουμε θα γίνει σύντομα..

Έχετε κάνει λοιπόν την πρώτη σας παραγωγή η οποία έφερε και την επιτυχία.. Πως το βιώνετε όλο αυτό;

Η ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο…φτάνει να σου πούμε ότι το τραγούδι το ζητάνε συνέχεια και το τραγουδάνε και άλλοι καλλιτέχνες..

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια και οι προσδοκίες σας και ως karaoke Voice Star αλλά και ως παραγωγοί της SDM PRODUCTION?

Κώστας…

Οι προσδοκίες μας είναι να βγουν και άλλοι καλλιτέχνες δισκογραφικά, και να γίνουν συνοδοιπόροι μας στο δικό τους μουσικό ταξίδι…είναι μια διαδρομή υπέροχη που αξίζει να την ζήσουν..

 

Μαίρη…

Τώρα όσον αφορά τα σχέδια μας απ’ τον επόμενο κιόλας μήνα ξεκινάμε συνεργασία με μεγάλα ονόματα της showbiz…Συνεχίζουμε ακάθεκτοι , και γινόμαστε όλο και καλύτεροι…

Κώστας….

Και κάτι τελευταίο θα ήθελα να πω, που έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον…είναι ότι έχουμε σχεδιάσει ένα πρωτοποριακό σύστημα, όπου μέσα από αυτό οι συμμετέχοντες στα Καραόκε  μας θα έχουν την δυνατότητα να κερδίζουν από ένα extra εισόδημα έως και αρκετές εκατοντάδες ευρώ από κάθε μας event.. Σύντομα θα μιλήσουμε αναλυτικά για αυτό..

Κώστα και Μαίρη Μπουγιατιώτη, σας ευχαριστώ θερμά για αυτή την φιλική κουβέντα μας

Ηλία μου εμείς σε ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία.. και ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα για σένα..

 

karaoke Voice Star

Βρείτε τους Karaoke Voice Stars στο Facebook κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://facebook.com/karaokevoicestar

 

 

 5,682 total views,  8 views today

.
YouTube