Τα είπε έξω από τα δόντια η Μαρινέλλα: «Μια σκ@τούλα είσαι, τίποτα παραπάνω…»

Τα είπε έξω από τα δόντια η Μαρινέλλα: «Μια σκ@τούλα είσαι, τίποτα παραπάνω…»

Τι συνέβη;

Η Μαρινέλλα είναι από τις λίγες τραγουδίστριες της Ελλάδας που δουλεύουν τόσο πολύ με την φωή τους και καθόλου τυχαία έχει μπει στις καρδιές μας. Ο επαγγελματισμός της είναι αυτό που την καθιέρωσε αλλά δεν παύει να είναι και μία εντυπωσιακή γυναίκα.

Ποιά είναι όμως η σχέση της με τον χρόνο; ” Εχω συμφιλιωθεί με τον χρόνο – είναι φίλος μου. Είμαι φιλάρεσκη, έκανα κι ένα λίφτινγκ, αλλά μέχρι εκεί… Το θέμα είναι να μη χάνεις το μέτρο – να μην παραμορφώνεσαι. Και κυρίως να φροντίζεις το μέσα περισσότερο από το έξω”, υποστηρίζει σε παλιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα Έθνος.

μαρινέλλα πίστα

“Να μην τρελαίνεσαι, να βρίσκεις ισορροπίες, να μη γίνεσαι υπερόπτης όταν «γίνεται» κάτι. Να μην είσαι «Εγώ είμαι». Δεν είσαι τίποτα, μια «σκατούλα» είσαι! Και τίποτα παραπάνω. Το πρώτο πράγμα που λέω στα νέα παιδιά που έρχονται και με ρωτάνε τι να κάνουν είναι να μη χάσουν τον εαυτό τους”, συνεχίζει η ίδια.

Η Μαρινέλλα μίλησε και για το αν θα πήγαινε σε talent show: ” Talent; Talent show είναι αυτά! Εξαίρεση στον κανόνα να βρεις κάποια καλή φωνή! Βλέπεις κάτι κοριτσάκια 17-18 χρόνων, γδυμένα -γιατί δεν είναι ντυμένα μ’ αυτά που φοράνε- και βαμμένα και σε πιάνει λύπη.”

Η τραγουδίστρια που δεν δέχεται με τίποτα τον όρο ντίβα, απόλυτη σταρ και μεγάλη γιατί την κάνουν να ανατριχιάζει μιλάει για όλα με ειλικρίνεια και με το χιούμορ που την διακρίνει. Ακόμα και στην ερώτηση αν θα ήθελε έναν μεγάλο έρωτα στην ζωή της απαντά: “Γιατί είμαι γιαγιά, αγάπη μου. Γιατί είμαι γιαγιά! Ντροπή σου. Θέλεις να γελάνε μαζί μου τα εγγόνια μου; Ασε με κάτω, άσε με κάτω καημένε! (ξεκαρδίζεται). Ξέρεις πόσο καιρό έχουν να με φλερτάρουν; Χρόνια, για να μη σου πω αιώνες. Πολλούς.”

 

 3,102 total views,  6 views today

.