29 Μαρτίου, 2024

«Σύρμα» από τον Διονύση Σχοινά: «Αν μάθαινα ότι η Καίτη Γαρμπή με έχει απατήσει, θα…»

«Σύρμα» από τον Διονύση Σχοινά: «Αν μάθαινα ότι η Καίτη Γαρμπή με έχει απατήσει, θα…»

Τι αποκάλυψε;

Για τη ζήλια και το ενδεχόμενο απιστίας και χωρισμού με την Καίτη Γαρμπή είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Διονύσης Σχοινάς.

«Δεν έχουμε ζήλια μεταξύ μας και ο γάμος μας είναι ακλόνητος… Αλλά αν μάθαινα ότι η Καίτη με έχει απατήσει, τότε, ναι, θα χώριζα. Αυτός είναι λόγος για να διαλύσεις τα δεσμά ενός γάμου… και είμαι εντελώς απόλυτος στο συγκεκριμένο».

Για τις οικονομικές δυσκολίες που φημολογούνταν ότι είχαν, ο ίδιος ξεκαθαρίζει: «Το μόνο που είχαμε κάνει ήταν να πουλήσουμε δύο σπίτια. Αυτό έγινε όμως για να κάνουμε μια άλλη επένδυση… Βγήκαν έτσι λοιπόν και είπαν ότι έχουμε οικονομικά προβλήματα… Θα ήμασταν τρελοί αν μετά από τόσα χρόνια δουλειάς είχαμε οικονομικό θέμα…», λέει στο «S». Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός νέου παιδιού στην οικογένεια, λέει ότι είναι κάτι που δεν το σκέφτηκαν ποτέ. «Δεν θελήσαμε να κάνουμε άλλο παιδί. Ο Δημήτρης, ξέρεις, ήρθε στον κόσμο μετά από αρκετές δυσκολίες. Οπότε. Και ο μικρός άλλωστε αν τον ρωτήσεις θα σου πει για τις δύο “έννοιες” του, πρώτον, να μη χωρίσω με τη μαμά του και, δεύτερον, να μην κάνουμε άλλο παιδί. Δεν θέλει. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και πλήρεις έτσι».

Σχοινάς Γαρμπή

Σε πελάγη ευτυχίας Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Οι τρυφερές αναρτήσεις τους στο Instagram – Απόσπασμα από την on air πρόταση γάμου

H Καίτη Γαρμπή και o Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και το αποδεικνύουν συνεχώς με κάθε τρόπο.

Μάλιστα, σήμερα, Τέταρτη 4 Μαΐου, το αγαπημένο ζευγάρι έχει επέτειο 25 χρόνων για το γάμο τους, αποδεικνύοντας μάλιστα πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, μιας και οι δυο τους έχουν κάποια διαφορά ηλικίας με την Καίτη Γαρμπή, να είναι η μεγαλύτερη.

Για την τόσο ξεχωριστή ημέρα ο Διονύσης Σχοινάς έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας ένα βίντεο, απόσπασμα από την on air πρόταση γάμου που της είχε κάνει σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

Δείτε εδώ την ανάρτηση

https://www.instagram.com/p/CdITZN3IKeq/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6c676689-438b-47e0-810e-102fbb4f7efa

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε και η Καίτη Γαρμπή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Ένας άντρας του σήμερα με ιπποτική νοοτροπία του χτές, μ έναν ιπποτικό κώδικα τιμής, με μια υψηλού επιπέδου ηθική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του, στους φίλους του, στους συνεργάτες του, στους συνανθρώπους του. Αυτός είναι ο Διονύσης μου! Χρόνια μας πολλά με υγεία αγάπη κι ευλογία!”

Δείτε εδώ την ανάρτηση

https://www.instagram.com/p/CdIymmJMJVT/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a866abf2-f448-4fb1-b4b3-82eccd9be809