29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζει ο Βαγγέλης Γερμανός – «Βρέθηκα σχεδόν πεθαμένος…»

Συγκλονίζει με την αποκάλυψη του ο Φρέντυ Γερμανός. Ο τραγουδιστής, ανατριχιάζει με τις περιγραφές του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», για το πώς έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Ο ίδιος όπως έκανε γνωστό, κινδύνεψε μάλιστα να χάσει τη φωνή του, μετά από επέμβαση ρουτίνας. Ο ίδιος πήγε για βουβωνοκήλη και βρέθηκε σχεδόν πεθαμένος.

Είχα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Πήγα για βουβωνοκήλη και βρέθηκα σχεδόν πεθαμένος. Αναγκάστηκα να κάνω άλλες δύο σοβαρές εγχειρίσεις με σχεδόν ένα μέτρο τομή στην κοιλιά μου. Έμεινα σχεδόν 10-15 μέρες διασωληνωμένος. Έκανα να συνέλθω 6 μήνες από αυτή την ιστορία.

Βαγγέλης Γερμανός Αλήθειες με τη Ζήνα

Ήταν δύσκολο και οπωσδήποτε μια σοβαρή περίσταση σαν αυτή που τράβηξα σου αφήνει κουζούρια. Δεν μπορώ να παίξω πια όρθιος. Πρέπει να κάθομαι, με κουράζει πια η κιθάρα. Ευχαριστώ την τύχη μου που είμαι ζωντανός», είπε μεταξύ άλλων.

Λίγα λόγια για τον Φρέντυ Γερμανό που έφτασε κοντά στο θάνατο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Μετά το Γυμνάσιο, μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε στο Τμήμα Μαθηματικών του ΑΠΘ για ένα χρόνο και τον επόμενο πήρε μεταγραφή για την Αθήνα όπου συνέχισε τις σπουδές του. Παράλληλα, σπούδασε κιθάρα και θεωρητικά. Ξεκίνησε την καριέρα του στο τραγούδι το 1980 με το συγκρότημα του Διονύση Σαββόπουλου.

Τον επόμενο χρόνο εξέδωσε τον πρώτο δίσκο του με τίτλο Τα μπαράκια ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το 1982 εξέδωσε το δεύτερό δίσκο του με τίτλο Ερωτικό κούρδισμα απ’ τον οποίο ακούστηκε περισσότερο το τραγούδι «Κρουαζιέρα», το 1984 το δίσκο Βραχυκύκλωμα, το 1985 το δίσκο Χάδια και χαστούκια και το 1994 το δίσκο Ασκήσεις.

Εκτός από το τραγούδι, έχει εμφανιστεί σε σίριαλ, όπως τον Κόκκινο Κύκλο και σε κινηματογραφικές ταινίες.

Το 2014 ήταν κριτής στον παιδικό μουσικό διαγωνισμό The Music School Greece.