19 Απριλίου, 2024

Συγκλονίζει ο Μάριος Αθανασίου: «Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά…»

Συγκλονίζει ο Μάριος Αθανασίου: «Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά…»

Πώς εξήγησε την κατάσταση στο γιο του

Στην στιγμή που συνάντησε για πρώτη φορά τον πατέρα του σε ηλικία 13 ετών αναφέρθηκε ο Μάριος Αθανασίου ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open το πρωί της Παρασκευής (27/05).

Ο ηθοποιός μίλησε στον ρόλο του ως πατέρας αλλά και τα δικά του παιδικά βιώματα μετά τον έντονο χωρισμό των γονιών του. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε πως: «Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου. Ήταν χωρισμένοι με την μητέρα μου, είχαν απόσταση και απ΄όσα ξέρω γιατί δεν τα ξέρω και όλα, ήταν ένας κακός χωρισμός, δύσκολος χωρισμός.

Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το συγχωρέσω και να το δεχτώ, ειδικά τουλάχιστον μέχρι τα 30 μου, αυτό δεν μπορούσε να συμβεί, ακόμη και τώρα δεν έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο, απλά το έχω κατανοήσει».

«Έχω μιλήσει στον γιο μου για τον πατέρα μου αλλά κάνω την ιστορία να φαίνεται πιο light» είπε ο Μάριος Αθανασίου και πρόσθεσε: «Έπρεπε να εξηγήσω στον γιο μου και κάποια πράγματα που δεν συμβαίνουν. Δεν είναι μόνο το ότι εγώ δεν έχω πατέρα αλλά και ότι το παιδί δεν έχει παππού».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για τη σειρά “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”

To «Θα βρεις τον δάσκαλο σου» ήταν και παραμένει μίας από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές, όπως αποδεικνύει και η συνεχής προβολή της σε επανάληψη.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» μίλησε για τη σειρά που άφησε εποχή και ξεσήκωσε τα… νεανικά πλήθη, ενώ διηγήθηκε ιστορίες από τα γυρίσματα. Παράλληλα, δείτε τι είπε η ηθοποιός πρόσφατα για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Η επιτυχία της σειράς οφείλεται στο γεγονός ότι μία μαθήτρια ερωτεύτηκε τον δάσκαλο της και πολλά παιδιά ταυτίστηκαν με αυτό. Από τη συνεργασία μου με τον Μάριο Αθανάσιου θυμάμαι τα γέλια μας, εξαντλούσαμε τους πάντες στο γύρισμα δεν μπορούσαμε να παίξουμε», ανέφερε αρχικά. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις αμοιβές των ηθοποιών στην συγκεκριμένη σειρά αλλά και για τα συναισθήματα της για την συμμετοχή της.

«Ο κόσμος με ρωτούσε αν τελικά η Μαρίζα θα παντρευτεί τον Ποντίκη. Ως πρωταγωνίστρια δεν αμείφθηκα καλά, το κανάλι δεν πίστευε την σειρά. Έπαιρνα ελάχιστα χρήματα ως πρωταγωνίστρια για πρώτη φορά, την δεύτερη χρονιά μου τριπλασίασαν τον μισθό», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Αποκάλυψε δε, ένα περιστατικό όταν επισκέφθηκε έναν γιατρό!

«Mε έπιασε ένας πόνος στο στομάχι πήγαμε στο νοσοκομείο και ο γιατρός δεν ασχολιόταν με το πρόβλημα μου άλλα ήθελε να μάθει τί θα γίνει στη σειρά» είπε με ειλικρίνεια αλλά και αρκετή δόση χιούμορ. O ρόλος της Μαρίζας με ακολουθεί και χαίρομαι που μιλάνε ακόμα για αυτόν τον ρόλο. Η πιο συγκινητική στιγμή στην σειρά ήταν το τελευταίο γύρισμα, ήμασταν όλοι φορτισμένοι συναισθηματικά», κατέληξε μιλώντας στο «Πάμε Δανάη».