Συγκλονίζει 25χρονη: Επιδειξίας άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της

Συγκλονίζει 25χρονη: Επιδειξίας άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της

Έξω από μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε μία 25χρονη γυναίκα ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της έξω από μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Άγνωστος άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της.

αστυνομια-σεξουαλικη-παρενοχληση

Τις στιγμές τρόμου που έζησε περιγράφει η 25χρονη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Σχόλασα 21:00, αλλά όπως κάθε μέρα έκατσα στο αυτοκίνητο μετά να κάνω ένα τσιγάρο. Κάποια στιγμή, γύρω στις 21:30, κάποιος μου άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού.

Ήταν ένας τύπος γεροδεμένος, ψηλός, τον βλέπω με κατεβασμένα παντελόνια και τον βλέπω να αυνανίζεται» περιγράφει συγκλονισμένη.

αστυνομια-σεξουαλικη-παρενοχληση

«Μου λέει “κοπελιά μήπως έχεις ένα μαντηλάκι;” και άρχισα να τσιρίζω. Προσπάθησα αμέσως να είμαι ψύχραιμη για να τον απωθήσω και φοβήθηκα ότι αν αντιδράσω χειρότερα μπορεί να με βίαζε ή να μου έκανε κακό.
Συνέχισε να αυνανίζεται και κάποια στιγμή τον έσπρωξα με το χέρι μου. Δεν αντιστάθηκε ούτε ξαναγύρισε και έτσι κλείδωσα την πόρτα» συνεχίζει.

«Έφυγε πεζός, θυμάμαι ότι φορούσε φόρμες, πάνω γκρι φούτερ με κουκούλα και full face μάσκα οπότε πιθανόν να μένει κάπου εκεί κοντά γιατί είχε κρύο» καταλήγει η κοπέλα.

 

 414 total views,  4 views today

.