29 Μαρτίου, 2024

Survivor spoiler: Βόμβα μεγατόνων! Αποχωρεί και ο Γιώργος Κοψιδάς;

Survivor spoiler: Βόμβα μεγατόνων! Αποχωρεί και ο Γιώργος Κοψιδάς;

Τρομερό παρασκήνιο στον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler: Υπό διάλυση το Survivor αφού μετά τον Πάνο Καλίδη στα όρια της αποχώρησης έχει φτάσει και ο Γιώργος Κοψιδάς! Τι πραγματικά συνέβη; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ.

Η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Κοψιδάς εξ’ αρχής γνώριζε πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αντέξει στο Survivor, αφού είναι vegan και δεν θα μπορεί να τρώει τα πάντα, όπως για παράδειγμα ψάρια. Χτες όμως τον είδαμε να καταρρέει και να μην μπορεί ακόμα να παίξει και στα αγωνίσματα. Συγκεκριμένα την Κυριακή προτίμησε να δώσει πέναλτι στην αντίπαλη ομάδα παρά να παίξει, αφού όμως τόνισε στους συμπαίκτες του δεν τον βαστούσαν τα πόδια του!

Και η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Κοψιδάς, με τις υπάρχουσες συνθήκες, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο Survivor! Το ύψος του, σε συνδυασμό με την έλειψε τροφής και το γεγονός πως είναι vegan δεν του δίνουν δυνάμεις! Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη αρχίζει να του βάζει σκέψεις και του ίδιου!

Survivor spoiler: Προσέγγισε την παραγωγή

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο Γιώργος Κοψιδάς προσέγγισε την παραγωγή, όχι για να τους ζητήσει να αποχωρήσει, αλλά για να κάνει μια συζήτηση μαζί τους σχετικά με το μέλλον του! Η αλήθεια είναι πως τους ζήτησε μήπως γίνεται να του δώσουν κάποιες βιταμίνες, που σε πρώτη φάση φαίνεται να πήρε θετική απάντηση! Η παραγωγή τρέμει το ενδεχόμενο να φύγει κι άλλος παίκτης και γι’ αυτό αναμένεται να τους κάνει κάποια χατίρια στα κρυφά! Ένα από αυτά ήταν να δώσει επιπλέον βιταμίνες στον Γιώργο Κοψιδά! Και εδώ που τα λέμε όταν πρόκειται για θέμα υγείας καλά έκανε!

Προς το παρόν ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιώργου Κοψιδά δεν υπάρχει αλλά είναι πιθανό να υπάρξει μετά από μια, δύο εβδομάδες! Θα καταφέρει να αντέξει; Πολλά θα κριθούν και από τα έπαθλα που θα κερδίσει η κόκκινη ομάδα!

Μείνετε συντονισμένοι ……