18 Απριλίου, 2024

Survivor : Ποια πρώην και ποια νυν; Με ποιον παίκτη των μπλε είναι (κολλητός) εκτός Survivor ο Σάκης Κατσούλης;

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις βρίσκεις έναν Σάκη Κατσούλη από κάτω

Survivor spoiler: Όποια πέτρα και αν σηκώσεις από κάτω θα βρεις τον Σάκη Κατσούλη! Το φιλικό του περιβάλλον είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να γνωρίζει και εμάς και να μην το ξέρουμε!

Ποια πρωην και ποια νυν! Χαμό έχει προκαλέσει η είσοδος του Σάκη Κατσούλη στο Survivor και συγκεκριμένα στη μπλε ομάδα αφού είναι γνωστό πως εκεί συνάντησε την πρώην σχέση του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Πολλά γράφτηκαν και πολλά ακούστηκαν πως και η νέα παίκτρια που μπήκε μαζί του, η Χριστίνα Κεφαλά ήταν η επόμενη σχέση του! Κατι που έχει επιβεβαιωθεί και από τους δύο αλλά πλέον έχουν χαράξει ξεχωριστούς δρόμους!

Πριν μπει στο Survivor ο Σάκης σας είχαμε αποκαλύψει πως γνώριζε καλά και την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, όμως οι γνωριμίες του εντός του Survivor δεν τελειώνουν εκεί! Παρότι δεν το έχουν αποκαλύψει τα social media είναι οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι!

Φίλος Κατσούλης

Survivor spoiler: Μ’ αυτόν τον συμπαίκτη του ο Σάκης Κατσούλης είναι κολλητός στην Ελλάδα

Με ποιον συμπαίκτη του ο Σάκης Κατσούλης είναι κολλητοί φίλοι εκτός Survivor; Και απορούμε πως δεν το είχαμε παρατηρήσει τόσο καιρό! Με τον Γιώργο Ταβλαδάκη! Ναι, ναι καλά διαβάσετε! Με τον τρίτο παίκτη που μπήκαν μαζί στη μπλε ομάδα, που όπως φαίνεται αυτό δεν έγινε τυχαία! Μπορεί η κάμερα να μην τους πιάνει συχνά μαζί, όμως Γιώργος και Σάκης κάνουν πολύ στενή παρέα στην Ελλάδα!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε κοινή τους φωτογραφία από τα εγκαίνια εστιατορίου του Γιώργου, στο οποίο φυσικά είχε δώσει το παρόν ο καλός του φίλος, Σάκης Κατσούλης!

Δείτε την φωτογραφία:

Survivor spoiler Κατσούλης Ταβλαδάκης