28 Μαρτίου, 2024

Survivor spoiler: Ερωτικό πλάνο ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα! Τους έπιασε η κάμερα

Survivor spoiler: Ερωτικό πλάνο ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα! Τους έπιασε η κάμερα

Είναι ερωτευμένα τα παιδιά και δεν το κρύβουν!

Survivor spoiler: Love story δίχως προηγούμενο σε Survivor αυτό ανάμεσα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.

Η αλλαγή των ομάδων ήταν κάτι που σόκαρε και τους δύο. Ο Σάκης πήγε στους κόκκινους και η Μαριαλένα στους μπλε! Πολλοί πιστεύουν πως αυτό έγινε επίτηδες ώστε να υπάρχουν περισσότερες στιγμές… αγάπης ανάμεσα στα δύο παιδιά στη παραλία. Δεν είναι τυχαίο που η αλλαγή έγινε αμέσως μετά την ένωση, διότι αν είχε γίνει πριν ήταν πολύ πιθανόν τα παιδιά να μην είχαν δεθεί και να είχαν… άλλα ενδιαφέροντα στη παραλία.

Χτες (05/04) είδαμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μην σταματάει λεπτό να κλαίει! Τόσο στην καλύβα, όσο και πριν το αγώνισμα στον στίβο μάχης! Η Μαριαλένα δεν μπορούσε να σκεφτεί καν πως ο αγαπημένος Σάκης ήταν στην απέναντι ομάδα και πλέον αντίπαλος!

Μάλιστα μετά το τέλος του αγωνίσματος, που βρήκε νικητές τους μπλε με 10-9 σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, η Μαριαλένα έπεσε στην πισίνα με τις λάσπες για να πάρει αγκαλιά τον Σάκη Κατσούλη! Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις δείτε παρακάτω.