24 Απριλίου, 2024

Survivor spoiler: Αυτές είναι οι 2 παίκτριες που μπαίνουν σήμερα στο παιχνίδι

Survivor spoiler: Ένα ακόμη spoiler σας προσφέρει το Athensmagazine.gr για το Survivor 4, το οποίο ήδη κρατά το κοινό… με κομμένη ανάσα για τις επόμενες εξελίξεις, με δύο νέες παίκτριες μάλιστα να μπαίνουν  στο παιχνίδι.

Μετά από τέσσερα συναρπαστικά επεισόδια, που βοήθησαν το ριάλιτι επιβίωσης να κάνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης, με τελευταία εξέλιξη την πρώτη νίκη των Διασήμων, που αναμένεται να «αναζωπυρώσει» την κόντρα με τους Μαχητές, δύο γυναίκες «μπουκάρουν» στο παιχνίδι, με μία να πηγαίνει σε κάθε ομάδα.

Το Athensmagazine.gr σας είχε ήδη ενημερώσει για τις εν λόγω παίκτριες, αφού σας τις είχε παρουσιάσει σε εκτενή αφιερώματα, με αφορμή την προσεχή τους συμμετοχή στο σόου, όπου παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Λιανός

Survivor: Ποια είναι η νέα παίκτρια των Διασήμων;

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Athensmagazine.gr, στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται ήδη η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η κούκλα δημοσιογράφος αποδέχθηκε την πρόταση και σίγουρα πολλά μάτια θα είναι καρφωμένα πάνω της στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν πως το deal με τον Ατζούν άργησε να πραγματοποιηθεί με αποτέλεσμα οι πρώτοι παίκτες να έπρεπε να ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο ώστε να προλάβουν να είναι όλα έτοιμα στις 27 Δεκεμβρίου, όταν και θα γίνει η πρεμιέρα του ριάλιτι.

Μάλιστα η όμορφη δημοσιογράφος δεν θα είναι η μόνη που θα μπει καθυστερημένα στην ομάδα των Διασήμων, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, για Άγιο Δομίνικο μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ταξιδέψει και ο γνωστός Ολυμπιονίκης, Ιωάννης Μελισσανίδης.

Survivor Ανθή Σαλαγκούδη

Survivor: Ποια είναι η νέα παίκτρια των Μαχητών;

Το κερασάκι στην τούρτα, φαίνεται πως θα είναι η συμμετοχή της Ασημίνας Ιγγλέζου ή αλλιώς στης απόλυτης Ελληνίδας μάνας. Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει έτσι, καθώς το μοντέλο και δρομέας μεγάλων αποστάσεων, ανεβάζει συνεχώς επικίνδυνα τη θερμοκρασία στα ύψη, με τα βίντεο και τις φωτογραφίες της στα social media.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η μητέρα δύο κοριτσιών βρίσκεται μία… ανάσα από το οριστικοποιήσει τη συμφωνία της με την παραγωγή και να την δούμε στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Ασημίνα Ιγγλέζου