29 Μαρτίου, 2024

Survivor spoiler 28/04: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα – Βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler 28/04: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα – Βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

Αυτός ο παίκτης θα κάνει Πάσχα στο σπίτι του!

Τετάρτη σήμερα (28/04) και στο Survivor 4 έχουμε αποχώρηση με τους υποψήφιους να είναι και από τις δύο ομάδες! Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει;

Χτες είδαμε ένα μεγάλο ντέρμπι με την κόκκινη ομάδα να φτάνει μια ανάσα από το να κάνει το 2 στα 2 στις ασυλίες και να είναι όλοι οι μπλε υποψήφιοι όμως η Μαριαλένα κέρδισε τον αγαπημένο της Σάκη στις βολές και οι μπλε ισοφάρισαν σε 1-1! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στον τάκο να βγουν τέσσερις παίκτες, δύο από κάθε ομάδα. Έτσι εκτός από τον Κώστα Παπαδόπουλο, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι και οι Τριαντάφυλλος, Γιώργος Ασημακόπουλος και Τζέιμς Καφετζής. Με την ευκαιρία μάλιστα μπορείτε να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία του Athensmagazine.gr και να ψηφίσετε ποιος θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Την ίδια ώρα και παρά την ήττα τους το κλίμα στην κόκκινη ομάδα είναι εξαιρετικό! Και όλοι διατυμπανίζουν μέσα στην ομάδα πως δεν θέλουν να αποχωρήσει κανείς παίκτης από τη δική τους την ομάδα! Θα γίνει η επιθυμία τους πράξη;

Survivor spoiler 28/04: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

Ακόμα spoil δεν υπάρχει αλλά έχουμε τεράστιο φαβορί για αποχώρηση σύμφωνα με τις ψηφοφορίες που γίνονται στο διαδίκτυο, όπως και στη δική μας εδώ στο Athensmagazine.gr! Όταν ο τελευταίος έχει τεράστια διαφορά από τον τρίτο το αποτέλεσμα δεν ανατρέπεται ούτε στη κανονικά ψηφοφορία. Τουλάχιστον έτσι γίνεται μέχρι σήμερα. Και η αλήθεια είναι πως σήμερα ο τελευταίος είναι με μεγάλη διαφορά στον… πάτο!

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα και κάνει Πάσχα στο σπίτι του

Survivor spoiler αποχώρησης 28.04

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ώρες και σύντομα θα έχουμε και το οριστικό αποτέλεσμα, αλλά όπως σας έχουμε ενημερώσει από χτες μεγάλο φαβορί για αποχώρηση είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος γνωστός και ως… ζαχαροπλάστης! Ο παίκτης της μπλε ομάδας είναι τελευταίος σ’ όλες τις ψηφοφορίες, με μεγάλη διαφορά, ενώ έκπληξη είναι η τρίτη θέση μιας και έχει μεγάλη πτώση από την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Survivor spoiler αποχώρησης 28.04 Αυτός φεύγει

Όσον αφορά την κορυφή, εκεί βρίσκεται ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος αποδεικνύεται πως έχει αρκετό κοινό πίσω του, αφήνοντας τον Τριαντάφυλλος στη δεύτερη θέση και για ακόμα μια φορά στον Άγιο Δομίνικο!