26 Απριλίου, 2024

Survivor spoiler 23/03, οριστικό: Αυτοί κερδίζουν σήμερα, ποιοι οι υποψήφιοι;

Survivor spoiler 23/03, οριστικό: Αυτοί κερδίζουν σήμερα, ποιοι οι υποψήφιοι;

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Survivor spoiler 23/03: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα στο Survivor 4 με μπλε και κόκκινους να μάχονται για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας! Ποια ομάδα κερδίζει;

Χτες Δευτέρα (22/03) είδαμε τους κόκκινους να φτάνουν πολύ εύκολα στη νίκη με 10-4 και να κάνουν μπάχαλο ξανά τη μπλε ομάδα, η οποία έδωσε ως υποψήφια την Άννα Μαρία Βέλλη. Χτες λοιπόν οι κόκκινοι έδειξαν πως αυτή την εβδομάδα θα έχουν το πάνω χέρι καθώς ο Σάκης Κατσούλης θα απέχει από τις αναμετρήσεις με αποτέλεσμα οι μπλε να χάσουν τον πιο δυνατό παίκτη της!

Την ίδια στιγμή το κλίμα και στις δύο ομάδες είναι τραγικό! Στους κόκκινους, λίγο πολύ το κλίμα είναι γνωστό, με τον Τριαντάφυλλο σε ρόλο πρωταγωνιστή, ενώ σήμερα θα δούμε και τον Παύλο Γαλακτερό να βρίσκεται εναντίον του. Ταυτόχρονα στους μπλε, η υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας θα φέρει νέες εντάσεις με την ομάδα να διασπάτε ξανά.

Ποια ομάδα θα επηρεαστεί όμως περισσότερο από όλα αυτά; Ποια θα έχει το πάνω χέρι για το σημερινό αγώνισμα ασυλίας αλλά και το αυριανό αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία;

Survivor spoiler 23/03, οριστικό: Αυτοί κερδίζουν σήμερα, ποιοι οι υποψήφιοι

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία σήμερα (23/03);

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι. Απόψε θα δούμε ένα ξεχωριστό αγώνισμα, στον κλασικό στίβο μάχης, με πολλά εμπόδια, τα οποία θα πρέπει να σπάσουν ακόμα και με σφυρί οι παίκτες για να περάσουν από μέσα. Αγωνιστικά οι μπλε υστερούν επειδή θα απουσιάσει ξανά και ο Σάκης Κατσούλης αλλά και η Χριστίνα Κεφαλά, ωστόσο δεν ξέρουμε κατά πόσο οι κόκκινοι θα θέλουν να κερδίσουν αφού είναι άγνωστο αν μαζί με την ασυλία απόψε θα υπάρξει και έπαθλο φαγητού.

Τελικά οι μπλε θα χάσουν ξανά και θα αναγκαστούν να δώσουν νέο παίκτη προς αποχώρηση! Επομένως και οι τρεις υποψήφιοι θα έχουν μπλε απόχρωση!

Survivor spoiler

Survivor spoiler 23/03, part.2: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Ημέρας δεύτερης ασυλίας η σημερινή (23/03) και στο τέλος του επεισοδίου θα μάθουμε και τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση!