26 Απριλίου, 2024

Survivor spoiler 03/05: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο με το πασχαλινό τραπέζι;

Survivor spoiler 03/05: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο με το πασχαλινό τραπέζι;

Survivor spoiler: Τo Survivor αυτή την εβδομάδα θα μας λείψει λίγο παραπάνω αφού την Κυριακή του Πάσχα δεν θα έχει επεισόδιο και έτσι μπλε και κόκκινοι θα μπουν ξανά στους δέκτες μας από την Δευτέρα του Πάσχα.

Εκεί όπου οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν για το σούπερ έπαθλο με το πασχαλινό τραπέζι! Κάποια ομάδα δεν θα κάνει Πάσχα, κάποια άλλη πάλι θα κάνει! Ποια θα είναι αυτή;

Αρχικά να τονίσουμε πως δεν γνωρίζουμε ακόμα αν το έπαθλο του τραπεζιού θα συνοδεύεται και από ασυλία! Επειδή το επεισόδιο θα προβληθεί Δευτέρα, τότε συνήθως μας έδειχναν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία, ωστόσο ακόμα από την στιγμή που δεν έχουμε τρέιλερ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα συνδυάζεται το έπαθλο και από τα δύο. Και από πασχαλινό τραπέζι και από την πρώτη ασυλία. Αν θέλετε προσωπική άποψη πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε αποχώρηση, αφού έχουν μείνει λίγες παίκτες στο παιχνίδι και ακόμα έχουμε δύο μήνες ζωής για το ριάλιτι επιβίωσης!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το πασχαλινό τραπέζι

Ο ΣΚΑΙ δεν μας έχει δώσει ακόμα τρέιλερ κάτι που πιστεύουμε ότι θα γίνει ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα. Ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει αφού η μπλε ομάδα με την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου δείχνει να έχει δυναμώσει. Μπορεί ο ζαχαροπλάστης να χάρισε τέσσερις νίκες στο τελευταίο αγώνισμα για το έπαθλο της επικοινωνίας, ωστόσο αυτό έγινε μια φορά, καθώς συνήθως έδινε ήττες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τις περισσότερες νίκες του ο Τριαντάφυλλος τις πετύχαινε με τον Κώστα αντίπαλο!

Ακόμα spoiler για το αγώνισμα της Δευτέρας δεν έχουμε αφού τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ώρες, ωστόσο δεν αποκλείεται να το έχουμε εντός της ημέρας! Πάντως φαβορί βλέπουμε τους μπλε. Θα καταφέρουν οι κόκκινοι να το γυρίσουν; Θα καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα για το έπαθλο της επικοινωνίας την Τετάρτη; Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr, το οποίο θα σας κρατάει ενήμερους για κάθε εξέλιξη. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.