25 Απριλίου, 2024

Survivor: Σπάει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης με το χαρτί του Ντάνου…

Survivor: Σπάει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης με το χαρτί του Ντάνου…

Ήττες, αλλαγές και οριστικά φινάλε έχει ο Διαδρομιστής του Σαββάτου.

Εκπομπές συνεχίζουν, εκπομπές κόβονται και spoilers… πονοκεφαλιάζουν τους ιθύνοντες των καναλιών που κρίνονται για κάθε τους κίνηση.

Ξεκινάμε;

  • Δεν πάει πουθενά η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεσμεύεται βάσει συμβολαίου με το OPEN μέχρι το καλοκαίρι του 2022.  Όχι ότι αλλιώς θα πήγαινε σαφώς… Όσο και να μην θέλουν να το πιστέψουν τα αντίπαλα στρατόπεδα, αυτή τη στιγμή η Κατερίνα θεωρείται το πιο δυνατό χαρτί της πρωινής ζώνης, με τα νούμερα τηλεθέασης να μην αφήνουν περιθώρια για αμφισβήτηση. Έτσι, το κανάλι τη θέλει στο δυναμικό του και θα την κρατήσει.

Survivor: Σπάει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης με το χαρτί του Ντάνου...

  • Αντεπίθεση μέσω Euro ετοιμάζει ο ΑΝΤ1. Το… πολύπαθο Euro του 2020 θα διεξάγετο κανονικά, όπως μαρτυρά και ο «τίτλος» του, πέρυσι το καλοκαίρι. Η πανδημία όμως είχε άλλα σχέδια και η γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μετατέθηκε για φέτος, παρά το γεγονός πως διατήρησε το κανονικό της όνομα. Ο ΑΝΤ1 που είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα από νωρίς και είχε ξεκινήσει, μάλιστα, και μια σειρά από εκπομπές, έμεινε ξεκρέμαστος, μιας και ακριβοπλήρωσε ένα προϊόν που εν τέλει δεν έδειξε. Οι φήμες πως ήθελε να χαρίσει ακόμα και… κοψοχρονιά τα δικαιώματα έδιναν και έπαιρναν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πράγματι οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου είχαν κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές. Τα δικαιώματα του Euro παρέμειναν στον ΑΝΤ1, όμως, και αυτή τη φορά ο σταθμός είναι αποφασισμένος να πάρει τηλεοπτική «εκδίκηση», εκμεταλλευόμενος στο έπακρο ένα πάρα μα πάρα πολύ δυνατό πρόγραμμα αγώνων που θα καθηλώσουν το αντρικό κοινό και θα εκτοξεύσουν τα νούμερα του καναλιού. Το λες και λογικό…

Survivor: Σπάει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης με το χαρτί του Ντάνου...

  • House of Fame… the end? Ήταν το πρόγραμμα στο οποίο είχε ποντάρει πάρα πολλά ο ΣΚΑΪ, καθώς προσέβλεπε σε εκτόξευση της απογευματινής του ζώνης και σε ένα πάρα πολύ δυνατό live στο τέλος της εβδομάδας. Γι’ αυτό και έκλεισε συμφωνίες με μεγάλα ονόματα, όπως η Ελένη Φουρέιρα, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Φοίβος κ.α. Ο λόγος για το House of Fame. Το ριάλιτι talent show του καναλιού του Φαλήρου δε δικαίωσε τις προσδοκίες, μιας και κάνει πολύ χαμηλά νούμερα για τα δεδομένα της επένδυσης. Γι’ αυτό, ως γνωστόν, ο σταθμός προτίθεται να ξεκινήσει το ψαλίδισμα της εκπομπής. Αυτό κυκλοφόρησε ευρέως και το γνωρίζουν οι πάντες. Αυτό που δε λέγεται για την ώρα αλλά το σκέφτονται εντόνως στον ΣΚΑΪ είναι να ρίξουν οριστική αυλαία στο House of Fame, μιας και κοστίζει πολύ για να… πατώνει. Εν ολίγοις, το HOF καλείται να αντιστρέψει λίαν συντόμως την εικόνα του, ειδάλλως θα ολοκληρώσει πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο την πορεία του στην ελληνική τηλεόραση.

Survivor: Σπάει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης με το χαρτί του Ντάνου...

  • Όλο και πιο έντονη γίνεται η συζήτηση για διεξαγωγή Survivor All Star. Ο Τούρκος παραγωγός το ανακοίνωσε επίσημα κατά την παρουσίαση στο ριάλιτι της γειτονικής χώρας και όλα δείχνουν ότι θα το δούμε και στην Ελλάδα. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει βέβαια η επιλογή των παικτών κι αν θα δούμε τον Ντάνο, που νίκησε στον πρώτο κύκλο καταλήγοντας να γίνει… λαϊκό είδωλο. Με Ντάνο και τα πιο δυνατά χαρτιά του φετινού και του πρώτου Survivor η τηλεθέαση είναι βέβαιο ότι θα χτυπήσει κόκκινο και θα σπάσει όλα τα ρεκόρ…
  • Σε τρομερό deal προχώρησε η Serie A καθώς έκλεισε τα δύο από τα τρία τηλεοπτικά πακέτα της για το 2021-24 με το… Netflix των αθλητικών, την πλατφόρμα DAZN έναντι 840 εκατ. ευρώ. Θα μεταδίδει επτά παιχνίδια κατ’ αποκλειστικότητα ανά αγωνιστική και άλλα τρία σε παράλληλη μετάδοση. Παράλληλα με ποιο; Τούτο είναι το τρίτο πακέτο και όλα δείχνουν ότι κλείνει στο Sky Sport Italia. Προσεχώς, αναμένονται νέα και για τα εν Ελλάδι τηλεοπτικά του Campionato, που διεκδικούν Nova και Cosmote TV.
  • Αντίδοτο για τα spoilers ψάχνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Το «Survivor», το «MasterChef» αλλά και οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν πέσει θύματα διαρροών αφού σε πολλές περιπτώσεις γίνονται γνωστές οι αποχωρήσεις στα ριάλιτι αλλά και οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1. Αυτό βέβαια ουδόλως επηρεάζει τις επιδόσεις των προγραμμάτων αφού σημειώνουν καλά νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, το πρόβλημα με τις διαρροές παραμένει με τους ιθύνοντες να καλούνται να βρουν λύση.

Survivor: Σπάει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης με το χαρτί του Ντάνου...

  • 25.000 followers plus βρήκε στον λογαριασμό της η Έλενα Κρεμλίδου αποχωρώντας από το Survivor. Η αναγκαστική αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης δεν τη σταματά, καθώς η ίδια εξέφρασε την πρόθεσή της να συνεχίσει να ασχολείται με τη η οποία αυτήν την περίοδο αναζητά το νέο τηλεοπτικό