18 Απριλίου, 2024

Survivor – Σάκης Κατσούλης: Όλα στη φόρα για τις ερωτικές στιγμές με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη (Video)

Survivor – Σάκης Κατσούλης: Όλα στη φόρα για τις ερωτικές στιγμές με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Τι αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης;

Στις φήμες που την ήθελαν να έχει ερωτικές περιπτύξεις με τον Σάκη Κατσούλη, όσο βρίσκονταν στο Survivor 4, απάντησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μάλιστα, δεν δίστασε να ρίξει το «καρφί» της στην παραγωγή και να σχολιάσει την κίνηση του Άρη Σοϊλέδη και του Γιώργου Ταλάντσεφ που παραβίασαν τους κανονισμούς και χρησιμοποίησαν κινητό.

«Το τεστ εγκυμοσύνης μου το κάνανε για λόγους ριάλιτι. Ήξερε η παραγωγή για ποιον λόγο είμαι πρησμένη προφανώς, λόγω δηλαδή της κατακράτησης. Από εκεί και πέρα, το έχω πει άπειρες φορές, δεν γίνεται να βρεθείς ερωτικά με κάποιον άνθρωπο γιατί οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες. Κι εγώ ειδικά στην αρχή με τον Σάκη, δεν είχα καταλάβει τι θέλω. Ειδικά μέσα στο παιχνίδι ούτε καν», είπε χαρακτηριστικά στη «Super Κατερίνα».

Σχετικά με την παρανομία του Άρη Σοϊλέδη και του Γιώργο Ταλάντσεφ, τόνισε: «Επειδή είδα αυτό που έγινε, αν μπορείς να βρεις κινητό, θα το κάνεις χωρίς να σκεφτείς συνέπειες. Δεν το κατηγορώ, εκτός αν έγινε κατ’ εξακολούθηση. Αν έγινε μία φορά, ok, συμβαίνει στον καθένα».

Πρώτα το παιδί και μετά ο γάμος – Σε πελάγη ευτυχίας Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Δίχως άλλο υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και των ριάλιτι μιας και η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, παρότι οι θάλασσες του Άγιου Δομίνικου δεν ήταν φουρτουνιασμένες. Ο νικητής του περσινού Survivor, Σάκης Κατσούλης, και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μας απασχόλησαν αρκετά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ποιος άλλωστε έχει ξεχάσει την εισβολή του Κατσούλη στην Καραϊβική ως πρώην της Ρουμελιώτη και το τηλεοπτικό πανηγύρι της στα πρωινάδικα με τις εμφανίσεις της μητέρας της, όπου τα έχωνε στον Σάκη, αμφισβητώντας τις αγαθές προθέσεις του, με έναν Λιβάνη να παρακολουθεί στον καναπέ του σπιτιού του την αναθέρμανση του εξωτικού ειδυλλίου; Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.