29 Μαρτίου, 2024

Survivor – Πιλίδης: “Ό,τι πρέπει να πω θα το πω” – Η πρώτη δήλωση για τον αποκλεισμό του μετά την άφιξη στην Ελλάδα

Survivor – Πιλίδης: “Ό,τι πρέπει να πω θα το πω” – Η πρώτη δήλωση για τον αποκλεισμό του μετά την άφιξη στην Ελλάδα

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος αποβλήθηκε από το Survivor μαζί με τον Ηλία Γκότση. Τι δήλωσε στις κάμερες.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος αποβλήθηκε από το Survivor, όπως και ο Ηλίας Γκότσης.

Όπως ανακοίνωσεο Γιώργος Λιανός, οι παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, γι’ αυτό και απομακρύνθηκαν από αυτό.

Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor, είπε ο παρουσιαστής.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποβολή του και μάλιστα on camera.

Καλά είμαι, μια χαρά. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα βγω αυτές τις ημέρες στον ΣΚΑΙ και ό,τι πρέπει να πω θα το πω. Είμαι ευχαριστημένος με όλα. Στο πρόσωπό μου μπροστά ήταν όλα εντάξει. Δυστυχώς δεν βγήκα νικητής αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό”, είπε μεταξύ άλλων.