24 Απριλίου, 2024

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρησή του

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρησή του

O Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το survivor και η μητέρα του έκανε τις πρώτες δηλώσεις της on camera!

Η κυρία Σεβαστή Χατζηνικολάου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την αγάπη και τη συμπαράστασή του.

«Όλες οι μάνες έτσι αγαπούν τα παιδιά τους. Έχει την αγάπη και την ευχή μου και να του δίνει ο Θεός ό,τι ποθεί στη ζωή του» είπε η μητέρα του Τριαντάφυλλου στην κάμερα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι χθες, 3 Ιουνίου, η Δέσποινα Χατζηνικολάου τόνισε στην εκπομπή Ευτυχείτε: «Περιμέναμε ότι θα αποχωρήσει. Ο Τριαντάφυλλος χάρηκε που αποχώρησε, είχε κουραστεί, ήθελε να δει το παιδί του και τη γυναίκα του… Συγκινηθήκαμε»!

Και πρόσθεσε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Περιμέναμε ότι θα φύγει, δέκα φορές ήταν υποψήφιος, πού να πάει άλλο; Ο Τριαντάφυλλος έφυγε αξιοπρεπέστατα… με το κεφάλι ψηλά! Συγγνώμη, συγκινούμαι, τον χλευάζανε και εκείνος τους χαιρέτησε όλους. Έφυγε κύριος… Ο Τριαντάφυλλος τους αγκάλιασε όλους γιατί έχει μεγάλη ψυχή. Είναι survivor o Τριαντάφυλλος! Το survivor τι είναι; Επιβίωση! Από τότε που χάσαμε τον πατέρας επιβιώνει, έμαθε να επιβιώνει… δουλεύει σα σκυλί από 17 χρονών, μας έχει βοηθήσει, έχει βοηθήσει όλους μας…»!

www.gossip-tv.gr

Κάν