28 Μαρτίου, 2024

Survivor: Ο Βαλάντης ξεσπά κατά της παραγωγής – «Ντοπή σας, δεν θα σας αφήσω έτσι» (Video)

Survivor: Ο Βαλάντης ξεσπά κατά της παραγωγής – «Ντοπή σας, δεν θα σας αφήσω έτσι»

Για τη συμμετοχή του στο Survivor μίλησε ο Βαλάντης, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του απέναντι στην παραγωγή του ριάλιτι.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο τραγουδιστής είπε ότι αν θα άλλαζε κάτι από το Survivor, αυτό θα ήταν σίγουρα το μοντάζ της παραγωγής.

«Αν μπορούσα θα άλλαζα το μοντάζ στο Survivor. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με την παραγωγή, μετάνιωσα. Είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και δυστυχώς δεν έδειξαν τίποτα από τον καλό μου χαρακτήρα. Γι’ αυτό είμαι και εκνευρισμένος μαζί τους, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ θυμωμένος.

Αυτοί που πραγματικά με ξέρουν είναι πάντα δίπλα μου και μέσα από αυτό έκανα ακόμα περισσότερους φίλους. Έχουμε συμβόλαιο με την παραγωγή που μας δεσμεύει, εμένα δεν με δεσμεύει τίποτα βέβαια, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Όταν θα φτάσει η ώρα θα τα πούμε πραγματικά.

Έχουμε πολλά να πούμε. Αυτό που έχω τραβήξει εκεί ένα μήνα θα το μάθετε. Και το λέω κοιτώντας, θα το μάθετε κύριοι εσείς που κάνατε όλη αυτή την παραγωγή και βγάλατε αυτό που βγάλατε, δεν θα σας αφήσω έτσι.

Δεν έχω παράπονο από την παραγωγή, έχω θυμό απέναντί τους, ντροπή τους. Το οικονομικό κομμάτι δεν άξιζε, αυτό που πέρασαν δεν πληρώνεται με τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.