28 Μαρτίου, 2024

Survivor: Ο Ασημακόπουλος πανηγυρίζει τρελά την αποχώρηση Ντάφυ! Πως αντιδρούν οι παίκτες;

Survivor spoiler 02/06: Ο Ασημακόπουλος πανηγυρίζει τρελά την αποχώρηση Ντάφυ! Πως αντιδρούν οι παίκτες;

Αντίθετα ο Κόρο στεναχωριέται!

Σούπερ επεισόδιο σήμερα (02/06) στο Survivor αφού ο Τριαντάφυλλος θα αποτελέσει παρελθόν, όπως πρώτο σας ενημέρωσε εξ’αρχής το Athensmagazine.gr!

Η απόφαση πάρθηκε και ο Ντάφυ αποτελεί παρελθόν από το Survivor και αυτή την στιγμή που μιλάμε βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο, με ένα τεράστιο πλήγμα για τον Τούρκο παραγωγό να είναι γεγονός, αφού θεωρείται δεδομένο ότι τα νούμερα τηλεθέασης θα πέσουν κι άλλο μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου!

Ποια θα είναι όμως η αντίδραση συμπαικτών και αντιπάλων στο άκουσμα της είδησης της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου; Σίγουρα ένα αρχικό σοκ για όλους, όμως θα υπάρξουν παίκτες που θα πανηγυρίσουν έξαλλα! Και αυτοί θα ήταν οι μέχρι πρότινος κολλητοί του στη κόκκινη ομάδα! Ο Ηλίας και ο Ασημακόπουλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr, μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωση ότι ο Ντάφυ θα είναι ο παίκτης που θα αποτελέσει παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης, ο Ασημακόπουλος και ο Ηλίας θα πανηγυρίσουν έξαλλα και θα πάρουν αγκαλιά την Καρολίνα, η οποία θα παραμείνει στο παιχνίδι!

Survivor spoiler 02/06: Ο Ασημακόπουλος πανηγυρίζει τρελά την αποχώρηση Ντάφυ! Πως αντιδρούν οι παίκτες;

Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες, λογική θα είναι η αντίδραση των Σάκη και Μαριαλένα που θα στεναχωρηθούν πολύ, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως δεν θα πανηγυρίσει και θα δείξει να στεναχωριέται και ο Κόρο, παρά τις διαφωνίες που είχαν στο παρελθόν τα δύο παιδιά! Τελευταία πάντως Τριαντάφυλλος και Κόρο είχαν έρθει αρκετά κοντά και σίγουρα θα συνεχίσουν να μιλάνε και εκτός Survivor.

Όσον αφορά την τελευταία της παρέας, την Ελένη Χαμπέρη και εκείνη θα δείξει να επηρεάζεται αρνητικά από την εξέλιξη αυτή, αφού τελευταία είχαν έρθει κοντά με τον Ντάφυ και μιλούσαν αρκετές φορές οι δύο τους, παρά τις διαφωνίες που είχαν κατά καιρούς! Όπως και να έχει έχουμε τέλος εποχής στο Survivor 4.