24 Απριλίου, 2024

Survivor: Νέα απαγόρευση του Ατζούν σε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα

Survivor: Νέα απαγόρευση του Ατζούν σε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα

Νέα απαγόρευση για το ζευγάρι!Ποιος απαγορεύει στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να …

Όσο το ζευγάρι πουλάει, τόσο περισσότερο θα πουλάει και το νέο Survivor, αφού έτσι η παραγωγή θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά που αναμένεται να είναι συναρπαστική τόσο για το ριάλιτι όσο και για το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Ήδη η παραγωγός εταιρία του Ατζούν απαγορεύει στο ζευγάρι να δίνει συνεντεύξεις ή να κάνει δηλώσεις σε κάποιο άλλο κανάλι εκτός απο τον ΣΚΑΪ, θέλοντας να κρατήσουν τα πάντα με το μέρος τους.

Οι φήμες θέλουν τόσο τον Σάκη Κατσούλη όσο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι δυσαρεστημένοι απο αυτή την απαγόρευση, κρατούν όμως χαμηλό προφίλ και περιμένουν την στιγμή που θα περάσει η εξάμηνη δέσμευση για να μπορέσουν να κάνουν και να πουν αυτά που θέλουν.

Συγκεκριμένα ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν δηλώσει:

Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν βρεθεί στο Δελφινάριο όπου τους πλησιάσανε τα κανάλια για δηλώσεις και με παραπονεμένο ύφος όπως θα δείτε είχε δηλώσει:

«Δεν μπορώ με τίποτα. Αλήθεια σου λέω τώρα. Θέλω πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ, με έχουνε..» με την Μαριαλένα να λέει και εκείνη στην κάμερα ότι… «ναι και εμένα με πιέζουν πάρα πολύ» με τον Σάκη μάλιστα να συνεχίζει και να ζητάει «χίλια συγνώμη» απο τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα

Ποια η νέα απαγόρευση στο ζευγάρι του Survivor;

Έρχεται όμως τώρα το δημοσίευμα του iciao.gr το οποίο βγάζει στο φως την δεύτερη και πιο μεγάλη απαγόρευση που έχει θέσει η παραγωγή στο ζευγάρι Κατσούλη – Ρουμελιώτη.

Όπως είδαμε και τηλεοπτικά αλλά και μέσω social media, ο νικητής του Survivor και η κατά πολλούς πραγματική νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης, κάνουν τα πάντα μαζί, ταξιδεύουν μαζί, περνάνε καλά μαζί και συζούν κανονικά.

Παρόλα αυτά οι φήμες όπως αναφέρει το δημοσίευμα θέλει τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να έχουν συμφωνήσει ή ακόμα και να έχουν δεχτεί απαγόρευση από την εταιρεία του Τούρκου παραγωγού Ατζούν να μην παραδεχτούν ότι είναι ζευγάρι για να πουλήσουν ακόμα περισσότερο την συνύπαρξη τους από Σεπτέμβρη στην τηλεόραση.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη