29 Μαρτίου, 2024

Survivor Ημιτελικός: Γιατί δεν πήγε ο «νικητής» James Καφετζής. Έξαλλος

Survivor Ημιτελικός: Γιατί δεν πήγε ο «νικητής» James Καφετζής. Έξαλλος

Γιατί ο James Καφετζής δεν πήγε στον Ημιτελικό του Survivor;

Στο Άλσος Βεΐκου, ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε στον Ημιτελικό του Survivor το κοινό και προέτρεψε τον Γιώργο Παπαδόπουλο να ηχήσει το κοχύλι του, όπως έκανε και στον Άγιο Δομίνικο ενώ αμέσως μετά, παρουσίασε έναν έναν τους παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ανάμεσά τους υπήρχαν ηχηρές απουσίες όπως ο Τζέιμς Καφετζής, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Αλέξης Παππάς, η Χριστίνα Κεφαλά και η Νικολέτα Μαυρίδη.

Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter αναζητούσαν εναγωνίως τον Τζέιμς Καφετζή που αποχώρησε αρκετές εβδομάδες πριν μπουν οι παίκτες στην τελική ευθεία, τονίζοντας πως για εκείνους «τελείωσε» το παιχνίδι όταν εκείνος αποχώρησε.

Γιατί δεν πήγε James Καφετζής στον Ημιτελικό του Survivor

Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε την εμφάνισή του στο Γαλάτσι μαζί με την αγαπημένη του Maxine, όμως μόλις άρχισε ο ημιτελικός του Survivor απουσίαζε.

Δείτε τον James Καφετζή στο Γαλάτσι:

https://www.instagram.com/p/CQ6mYMNp4Wj

 

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως ο «πρίγκιπας» μαζί με ακόμα τέσσερις παίκτες δεν θα παρευρεθούν για προσωπικούς λόγους.

Λίγο αργότερα η Νικολέτα, που ήταν μέσα σε αυτούς, αποκάλυψε πως βγήκε θετική στον κορονοϊό, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής έδειξε που βρίσκεται μέσα από Instagram story.

Ο Ροδίτης «εμφανίστηκε» στο Instagram και έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση, χωρίς να δίνει ωστόσο σαφή εξήγηση για τον λόγο της απουσίας του.

O Τζέιμς Καφετζής έκανε στη συνέχεια και δεύτερη ανάρτηση στην οποία μας ενημέρωσε πως παρακολουθεί τον ημιτελικό από την τηλεόραση, απαθανατίζοντας παράλληλα την σύντροφό του, Maxine.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες του twitter, ο Τζέιμς Καφετζής ήθελε κανονικά να είναι στον Ημιτελικό του Survivor, αλλά βγήκε θετικός στον κορωνοϊό στο rapid test.

Υπάρχουν όμως και πληροφορίες που θέλουν τον Τζέιμς Καφετζή να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με κάτι που συνέβη στο Γαλάτσι.

Δεν αποκλείεται ο Ατζούν να μην ήθελε τον Τζέιμς Καφετζή στο πλατό εξαιτίας της δήλωσης βόμβα ότι «το αφεντικό απαγόρευσε την αναφορά στο όνομα του μετά την αποχώρηση του».

Είναι σίγουρο ότι κάτι τέτοια ο Τούρκος δεν τα συγχωρεί, αλλά και ο Ροδίτης έχει τον κόσμο με το πλευρό του.