24 Απριλίου, 2024

Survivor – Γιώργος Κοψιδάς: «Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς που θα κρίνει τις επιλογές μου;»

Survivor – Γιώργος Κοψιδάς: «Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς που θα κρίνει τις επιλογές μου;»

«Ο James για μένα είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor»

Νέες δηλώσεις έκανε στην εκπομπή Love it ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος μίλησε για το Survivor 4 και τους συμπαίκτες αλλά και τους αντιπάλους του, πετώντας απίστευτα καρφιά.

«Ο βιγκανισμός δεν είναι μια διατροφική επιλογή. Είναι φιλοσοφία ζωής. Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς που θα κρίνει τις επιλογές μου; Αν εκείνος ξεπουλάει τόσο εύκολα τα ιδανικά του και τα πιστεύω του, εγώ δεν το κάνω.

Εγώ δεν είχα εικόνα πως δείχνω. Όταν πήγα στην κλινική και είδα την εικόνα μου στον καθρέφτη, με είδα αποστεωμένο. Εκεί σοκαρίστηκα. Δεν είχα καταλάβει πως είχα χάσει πολλά κιλά. Σίγουρα πάνω από 15 κιλά. Μπορεί και 20.

Ο Τριαντάφυλλος και η Ανθή δεν έκαναν τίποτα στην καλύβα. Στρατηγική έχουν πολλοί παίκτες. Η στρατηγική του Αλέξη Παππά είναι προφανής. Ο James για μένα είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor. O Τριαντάφυλλος το παίζει Νίκος Ξανθόπουλος, ότι είναι το θύμα.

Δεν ισχύει ότι δε δώσαμε φαγητό στον Τριαντάφυλλο. Έπαιρνε κανονικότατες προμήθειες και του μαγειρεύαμε το φακόρυζο. Αν και με όλα αυτά που έχει κάνει, θα μπορούσαμε να μην του μαγειρέψουμε. Όπως είχαν κάνει και στη Μπλε ομάδα.

Ένα από τα πράγματα που μου δίδαξε το Survivor είναι ότι όσο πιο απλά ζούμε, τόσο πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι μπορούμε να είμαστε» εξήγησε ο Γιώργος Κοψιδάς. Βέβαια, δεν έκανε καμία αναφορά στις δηλώσεις που έχουν προκαλέσει σάλο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά με το που βγήκε από το Survivor 4

«Όταν αποχώρησα ήμουν σε σοκ. Δεν το περίμενα ούτε εγώ και κανείς από την ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε πολλά ατοπήματα, λέει πολλά ψέματα. Επειδή είχε αισθανθεί ότι θα είναι υποψήφιος, τριγυρνούσε και προσπαθούσε να ακούσει τι γίνεται. Ο Κόρο είπε ότι οι πιο αδύναμοι παίκτες είναι ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας. Ο Κώστας προσφέρει στην καλύβα, ο Τριαντάφυλλος λιάζεται όλη μέρα.

Ο Τριαντάφυλλος έχει την άποψη πως όταν κάτι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, δεν έχει υπάρξει. Έθεσα τον εαυτό μου υποψήφιο για να φύγει ο Τριαντάφυλλος. Πρεσβεύω τη χαρά, την ομόνοια και την αγάπη. Ο Τριαντάφυλλος ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό. Έδωσα την ευκαιρία στο κοινό να δείξει τι θέλει να βλέπει», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Survivor 4 Γιώργος Κοψιδάς instagram

Ο Γιώργος Κοψιδάς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Κόρο δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε δεν θα δώσω φαγητό σε κάποιους. Έγινε ένα περιστατικό και ο Τριαντάφυλλος είπε ότι δεν συμμετείχε σε αυτό επειδή δεν είναι καταγεγραμμένο σε καμία κάμερα.

Επειδή ένιωθε τύψεις που δεν κάλυψε τους άλλους δύο, τους είπε ότι όταν βγούμε θα σας δώσω από 2.000 ευρώ. Ο Ασημακόπουλος, ο Κόρο και ο Τριαντάφυλλος βρήκαν φαγητό και ο Τριαντάφυλλος έβγαλε την ουρά του απ’ έξω. Όταν τους έπιασαν δεν παραδέχτηκε ότι ήταν και εκείνος εκεί. Τι βρήκαν και τι έφαγαν και αν έφαγαν δεν το γνωρίζω».

«Τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα, ήξερα με τι άνθρωπο είχα να κάνω. Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, κάνουν ακριβώς το ίδιο. Ο Αλέξης είναι πιο μορφωμένος, χειρίζεται καλά το λόγο και είναι χειριστικός.

Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου και συμπεριφέρεται πιο απλά. Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να λαϊκίζει και έχει βρίσει πολύ τον Ασημακόπουλο», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Κοψιδάς.