29 Μαρτίου, 2024

Survivor: Γιατί οριστικά εκτός ο Γιώργος Κατσαούνης. Τι αποφάσισε η παραγωγή [video]

Survivor: Γιατί οριστικά εκτός ο Γιώργος Κατσαούνης. Τι αποφάσισε η παραγωγή

Οριστικά εκτός Survivor φαίνεται να είναι ο Γιώργος Κατσαούνης έπειτα από τον καβγά με τον Τάκη Καραγκούνια. Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στο επεισόδιο που θα δούμε απόψε την απόφαση της παραγωγής.

Survivor: Τι θα γίνει στο Συμβούλιο του νησιού

Στο Συμβούλιο του Νησιού το κεντρικό θέμα είναι ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Τάκης Καραγκούνιας, οι οποίοι στο χθεσινό επεισόδιο ήρθαν στα χέρια.

“Υπήρξαμε μάρτυρες και εμείς και εσείς ενός περιστατικού που μας θορύβησε. Εξετάσαμε όλη αυτή την ενέργεια” λέει ο Γιώργος Λιανός στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου και ανακοινώνει την απόφαση της παραγωγής για τον Κατσανούνη.

«Έχω να ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό. Χθες το βράδυ συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό στις καλύβες σας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος κινήθηκε επιθετικά εναντίον του Τάκη Καραγκούνια. Το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπερνά τους όρους του Survivor και για το λόγο αυτό θα του ζητήσω να αποχωρήσει από τον αγώνα. Θα βρίσκεσαι εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα σου επιβληθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor.

Σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκεται ήδη εκτός Survivor και είναι οριστικό.

Ο καβγάς και η αποβολή του Κατσαούνη

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα στη νύχτα και το απόλυτο σκοτάδι ο Κατσαούνης θέλησε να κάνει μία πλάκα στον Καραγκούνια και πήρε τα παπούτσια του και τα άφησε στην παραλία πολύ μακριά από εκεί που τα είχε ο Τάκης.

Στην αναζήτηση των παπουτσιών, ο Τάκης άρχισε να εκνευρίζεται και όταν τελικά τα βρήκε στην ακροθαλασσιά, επέστρεψε στην καλύβα και είπε θυμωμένος: “Όποιος τα πήρε γ@μ@ το σπίτι του”.

Η τελευταία φράση ήταν αυτή που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος εμφανώς νευριασμένος από τα όσα είχε ξεστομίσει ο Τάκης Καραγκούνιας τού ζήτησε να ανακαλέσει, προδίδοντας όμως ότι ήταν εκείνος που είχε κάνει τη φάρσα.

Τα πράγματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού ο Τάκης δεν έπαιρνε πίσω ό,τι είχε πει και τότε ο Γιώργος πήγε πάνω από τον Καραγκούνια που ήταν ξαπλωμένος και του ζήτησε ξανά να ανακαλέσει. Μόνο που ο Τάκης δεν το έκανε και όπως υποστηρίζει ο τελευταίος ο Γιώργος τον κλώτσησε στα πόδια και στο στομάχι όπως ήταν ξαπλωμένος. Αμέσως επενέβησαν οι συμπαίκτες τους προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Λίγες ώρες αργότερα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης αποβάλλεται από το παιχνίδι μέχρι να αποφασιστεί από την παραγωγή η ποινή του για ό,τι είχε κάνει.