28 Μαρτίου, 2024

Survivor αποχώρηση 16/06: ΒΟΜΒΑ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί!

Survivor αποχώρηση 16/06: ΒΟΜΒΑ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί!

Survivor αποχώρηση 16/06: Το φετινό Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. Πιο δυνατά που μάλιστα ίσως να χαροποιεί και λίγο τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η φετινή χρονιά είναι μία χρονιά μέσα στη μυθοπλασία, τότε πάει καλά.

Το Survivor ήθελε μια ανατροπή και θα την έχει. Δεν είναι ακριβώς Survivor spoiler, αλλά μπορεί να αποδειχθεί τέτοιο Διότι, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως σε αυτή την ψηφοφορία, στον τελικό αριθμό, θα έχουμε τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση. Και πάμε μάλιστα για μεγάλο ντέρμπι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αυτό που ξέρουμε μετά μέχρι στιγμής δεδομένα είναι πως ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Αυτό είδαμε στις οθόνες μας άλλωστε στο επεισόδιο της Δευτέρας. Αναμένουμε να δούμε και τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Είχαμε πει άλλωστε και το όνομα που βγαίνει από την κάλπη ως υποψήφιος και αποτελεί σίγουρο Survivor spoiler. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει στο αυριανό συμβούλιο. Έχει βουίξει ο τόπος πως οι υποψήφιοι θα είναι τέσσερις! Δεν ξέρουμε ακόμα τη διαδικασία, ωστόσο δεν πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα της ισοψηφίας. Διότι, οκτώ οι παίκτες είναι. Γνωστά είναι και τα παρεάκια. Δεν αποκλείεται να μοιράστηκαν οι ψήφοι…

Το όνομα του 2ου υποψηφίου προς αποχώρηση, το είχαμε προβλέψει και ήταν απόλυτα σωστό. Δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα θα βρεθεί η Ασημίνα. Αυτοί οι δύο παίκτες είναι σίγουρα στον τάκο.

Διπλα τους έκατσαν οι Στάθης Σχίζας και Γιώργος Ταλάντσεβ!

Τελικα έγινε η έκπληξη μεγατόνων και ο Γιώργος Τάλα θα αποχωρήσει….