29 Μαρτίου, 2024

Survivor All Star: Ξύπνησε πρησμένη η Αφροδίτη Σκαφίδα, την πήρε ασθενοφόρο

Survivor All Star: Ξύπνησε πρησμένη η Αφροδίτη Σκαφίδα, την πήρε ασθενοφόρο

Μια εικόνα σοκ αντίκρισαν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας του Survivor All Star, που ξαφνικά το πρωί πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας είδαν την Αφροδίτη Σκαφίδα με πρόσωπο αλλοιωμένο από το πρήξιμο. Αιτία; Νέο αλλεργικό σοκ!

Η εικόνα της Αφροδίτης Σκαφίδα με το πρόσωπό της πρησμένο σόκαρε τους πάντες στο Survivor All Star και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να την παραλάβει και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και παίκτρια της Κόκκινης ομάδας ξύπνησε έτσι, προφανώς εξαιτίας ισχυρού αλλεργικού σοκ.

«Λες να προλάβω και να αγωνιστώ;» ακούστηκε να λέει η Αφροδίτη Σκαφίδα στον συμπαίκτη της, Παναγιώτης Κωνσταντινίδη που τη συνόδευσε έως το ασθενοφόρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Survivor All Star που η Αφροδίτη Σκαφίδα πρήζεται εξαιτίας ενός αλλεργικού σοκ.

Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, η παίκτρια επέστρεψε στην παραλία του Survivor All Star και μάλιστα ήταν μαζί με τους συμπαίκτες της στην αρχή του αγωνίσματος.

«Θα παίξω και θα είμαι σε συνεννόηση με την γιατρό. Θα παίξω στο πρώτο παιχνίδι και, αν δεν αισθάνομαι καλά, μπορεί να αποχωρήσω. Αν και αισθάνομαι καλά» είπε στον Γιώργο Λιανό όταν τη ρώτησε.

Το πρόσωπό της ήταν εμφανώς λιγότερο πρησμένο, αλλά δεν είχε επανέλθει!