28 Μαρτίου, 2024

Survivor All Star spoiler 3/5: «Βόμβα» στο Survivor All Star! Αποχωρεί οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης

Survivor All Star spoiler 3/5: «Βόμβα» στο Survivor All Star! Αποχωρεί οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης

Survivor All Star spoiler: Οι εξελίξεις είναι απανωτές στο Survivor All Star, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα, προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν έως το τέλος της διαδρομής και να ακούσουν το όνομά τους στο Άλσος Βεΐκου, κερδίζοντας το έπαθλο του απόλυτου παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Βρισκόμαστε, άλλωστε, στην τελική ευθεία μετά το πάρτι της ένωσης και, πλέον, είναι η ώρα για τους δυνατούς. Τώρα θα φανεί πραγματικά το ποιος μπορεί να αντέξει και να ολοκληρώσει αυτό το δεύτερο μεγάλο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο, γυρίζοντας στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου στην Ελλάδα, ώστε να σηκώσει τη δική του κούπα.

Τις τελευταίες μέρες, πάντως, πολύ ντόρος έχει αρχίσει και πάλι να γίνεται γύρω από το όνομα του Στέλιου Χανταμπάκη. Ο πρώτος παίκτης, που είχε εξάψει τα πάθη στους φαν του παιχνιδιού στον πρώτο κύκλο, λόγω της κόντρας του με τον δημοφιλή Γιώργο Αγγελόπουλο, έγινε πιο συμπαθής σε αυτό τον κύκλο, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις τον έφεραν στη σέντρα.

Survivor All Star: Οριστικό τέλος για τον Χανταμπάκη με δική του απόφαση

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η ομάδα του άρχισαν να διαρρέουν, ότι ο Στέλιος διαδίδει προσωπικές πληροφοφίες στην παραλία, με αποτέλεσμα το όνομά του να συζητηθεί ξανά. Εκείνος, μάλιστα, βρέθηκε με μεγάλη έκπληξη στον τάκο, μετά την χαμένη πρώτη ασυλία των Διασήμων, παίρνοντας όμως αμέσως μετά μια απόφαση, που θα φέρει την ανατροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Στέλιος Χανταμπάκης δε θέλει να συνεχίσει την πορεία του στο Survivor All Star και αποχωρεί οικειοθελώς. Το ταξίδι του, κάπου εδώ, τελειώνει και μένει να μας εξηγήσει το τι τον οδήγησε στην έξοδο, μετά από τόσους μήνες εκ νέου παρουσίας στο ριάλιτι, δείχνοντας μάλιστα ικανός να φτάσει και πιο μακριά.