28 Μαρτίου, 2024

Survivor All Star spoiler 28/03: «Είναι όλα ψέματα! Δεν φεύγω» – Αρνείται να αποχωρήσει ο Ηλίας Γκότσης!

Survivor All Star spoiler 28/03: «Είναι όλα ψέματα! Δεν φεύγω» – Αρνείται να αποχωρήσει ο Ηλίας Γκότσης!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor All Star spoiler 28/03: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως οι Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πηλίδης αποτελούν παρελθόν για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ανακούφισε αρκετούς παίκτες, αφού αρχικά είδαν πως υπάρχει δικαιοσύνη και κατά δεύτερον γιατί απαλλαγήκαν από δύο πολύ δυνατούς παίκτες! Γιατί κακά τα ψέματα στόχος όλων είναι να «φάνε» τους πιο δυνατούς παίκτες για να φτάσουν όσο τον δυνατόν πιο μακριά γίνεται!

Όσον αφορά τους δύο παίκτες που αποβλήθηκαν, ο Γιωρίκας Πηλίδης το πήρε… θετικά (θα σας έχουμε σύντομα παρασκήνιο και γι αυτό) ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει για τον Ηλία Γκότση! Ο νικητής του Survivor 2018 βρίσκεται στο ξενοδοχείο και αρνείται να αποχωρήσει αν δεν συναντηθεί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί!

 

Survivor spoiler 28/03: «Είναι όλα ψέματα! Δεν φεύγω» - Αρνείται να αποχωρήσει ο Ηλίας Γκότσης!

 

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Γκότσης ισχυρίζεται πως δεν είναι ο μόνος που έχει υποπέσει σ’ αυτό το παράπτωμα και πως θα πρέπει να αποβληθούν κι άλλοι, από το να εξαντλούν την αυστηρότητά τους μόνο σε εκείνον. Ο Ηλίας Γκότσης νιώθει αδικημένος και δεν φεύγει αν δεν συναντήσει τον Τούρκο παραγωγό.

Από την δική του πλευρά ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ξακάθαρος και δεν δέχεται κουβέντα. Το Survivor για τον Ηλία Γκότση έχει τελειώσει και θα πρέπει να το καταλάβει ήταν το μήνυμα του παραγωγού προς τον παίκτη, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες και να μην αποκλείεται να οδηγηθούν και στις δικαστικές αίθουσες, καθώς πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο γυμναστής είναι αρκετά εκνευρισμένος. Όπως να έχει αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον οι πρώτες τους τοποθετήσεις, μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star!