25 Απριλίου, 2024

Survivor All Star spoiler 13/2: Η επιλογή θα φέρει πανικό! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star spoiler 13/2: Η επιλογή θα φέρει πανικό! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

Survivor All Star spoiler: Οι μέρες περνούν και το Survivor All Star γίνεται ολοένα και πιο έντονο, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα, ώστε κάθε παίκτης να καταφέρνει κάθε εβδομάδα το στόχο της επιβίωσης και της παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Το χρονικό διάστημα που έχει περάσει, βέβαια, έχει χαρακτηριστεί από αρκετή ένταση ιδιαίτερα στην μπλε παραλία, κάτι ιδιαίτερα λογικό. Οι Μαχητές δεν τα πάνε πολύ καλά, έχουν ηττηθεί 16 φορές σε 22 αγωνίσματα από τους Διάσημους και ποτέ τους δεν έχουν ξεκινήσει θετικά κάποια εβδομάδα.

Το ίδιο συνέβη και σε αυτή την περίπτωση, με την κόκκινη ομάδα να ξεκινά με νίκη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και φαγητού, στέλνοντας… νηστικούς τους «Μπλε» στο συμβούλιο να βγάλουν από την κάλπη τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, με τον Κρις Σταμούλη για άλλη μια φορά να τίθεται στην κρίση του κοινού για τρίτη σερί εβδομάδα.

Survivor All Star: Ο δεύτερος παίκτης που θα τεθεί στην κρίση του κοινού

Κάπως έτσι, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα για τους Μαχητές, οι οποίοι βλέπουν τους αντιπάλους τους να κυριαρχούν και θέλουν οπωσδήποτε την νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο χαρακτηρίζεται και για τις δύο πλευρές ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού με νίκη της κόκκινης ομάδας, η μπλε θα χρειαστεί να βγάλει άλλους δύο υποψήφιους, ενώ σε αντίθετη περίπτωση η κατάσταση θα είναι πιο ισορροπημένη.

Όπως μαθαίνουμε, όμως, οι Διάσημοι είναι αυτοί που κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ποιος Μαχητής, λοιπόν, θα είναι υποψήφιος; Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Μελίνα Μεταξά πληρώνει… τον τραυματισμό της και τίθεται επίσης στην κρίση του κοινού, σε μια ψηφοφορία που θα φέρει αντιδράσεις για αντιδεοντολογική στάση της ομάδας της, ωστόσο θα επανέλθουμε σύντομα με νεότερες πληροφορίες για όλους τους υποψήφιους της ημέρας.