29 Μαρτίου, 2024

Survivor All Star: Σοκ στον αγώνα – Λιποθύμησε η Ελευθερίου και “ο Μάριος στο πουθενά”

Survivor All Star: Σοκ στον αγώνα – Λιποθύμησε η Ελευθερίου και “ο Μάριος στο πουθενά”

Στο νέο επεισόδιο του “Survivor All Star” η ένταση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Δείτε το trailer της Κυριακής.

Επιστρέφει στους δέκτες μας το βράδυ της Κυριακής το “Survivor All Star”, με τους διαγωνιζόμενους να είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για την πολυπόθητη νίκη.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, στο νέο επεισόδιο τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν, με τους παίκτες να ψάχνουν δυνάμεις για τη συνέχεια.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της πρώτης ασυλίας, μια αδιαθεσία στον πάγκο των Κόκκινων θα αναστατώσει τους πάντες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στο trailer της Κυριακής, η Ελευθερία Ελευθερίου θα χάσει τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να πρέπει να οδηγηθεί εκτάκτως εκτός αγωνιστικού χώρου προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

«Στα πρώτα ματσαρίσματα, όπως καθόμουν στον πάγκο και φώναζα, ξεκίνησα να νιώθω αδυναμία. Όταν έπεσα κάτω δεν έβλεπα, δεν είχα δει ποιοι ήρθαν δίπλα μου, δεν είχα δει ποιοι με πήγαν στον γιατρό, δεν είχα δει ποιος ήταν δίπλα μου» φαίνεται να δηλώνει, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια και παίκτρια των Διασήμων στο Survivor All Star.

«Τρέχουν όλα τα αγόρια και εμείς, εννοείται, όσοι ήμασταν εκεί παρόντες για να την βοηθήσουμε και να δούμε τι έχει η κοπέλα και ο Μάριος στο πουθενά» εξηγεί, στη συνέχεια, η Χριστίνα Κεφαλά, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.