29 Μαρτίου, 2024

Survivor All Star 19/3 highlights: Τι έκανες πάλι τεράστιε σκηνοθέτη! Έκαναν όλο τον Άγιο Δομίνικο… να παραληρεί με τα ακατάλληλα πλάνα τους Μαριαλένα και Εύη

Survivor All Star 19/3 highlights: Τι έκανες πάλι τεράστιε σκηνοθέτη! Έκαναν όλο τον Άγιο Δομίνικο… να παραληρεί με τα ακατάλληλα πλάνα τους Μαριαλένα και Εύη

Έφεραν… πανικό!

Το Survivor All Star έχει… από όλα, ξεκινώντας από την ίντριγκα στις παραλίες και τα αγωνίσματα, για να καταλήξει σε πλάνα, που αναδεικνύουν το ταλέντο του γίγαντα σκηνοθέτη.

Να σημειώσουμε πως απόψε 20/3 έχουμε ένα ολοκαίνουργιο επεισοδίο και το Youweekly σας έχει από τώρα και την ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία αλλά και τον δεύτερο παίκτη που βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..

Τα 19/3 highlights του Survivor All Star

«Καθόλου κωλοτούμπες. Δεν μετράνε φιλίες εδώ!» – Τα “καρφιά” του Βασάλου στην Εύη

Το (19/3) επεισόδιο του Survivor all star ήταν στον αέρα και μετά την αποχώρηση τηςτο κλίμα στην ομάδα των μπλέ είναι τεταμένο και οι παίκτες δεν διστάζουν να κατακεραυνώσουν ο ένας τον άλλον.

Πρώτα είδαμε να συγχαίρουν την υπομονή και ωριμάτητα που έδειξε η Τζό στο συμβούλιο του νησιού, αλλά μετά ξεκίνησαν τα ευτράπελα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίστασε να αναφερθεί στα σχόλια της Εύης Σαλταφερίδου για τις δηλώσεις της σχετικά με τα άτομα που έπρεπε να αποχωρήσουν.

«Συμβούλιο αποχώρησης χθες και παρέμεινα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Ανάμεικτα συναισθήματα. Μεγάλη μου χαρά από την μία, αλλά από την άλλη με προβληματίζει η αγωνιστική μου εικόνα…. Κι αυτή η εβδομάδα είναι ερωτηματικό. Η ενόχληση στο πόδι παραμένει. Πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι για να μην ξαναβρεθώ στην ίδια θέση» σχολίασε αρχικά ο Βασάλος στο Survivor.

«Με ενόχλησε πολύ η τοποθέτηση της Εύης. Μπορεί να είναι εγωιστικό αυτό, αλλά είναι κι η αλήθεια και με ενόχλησε. Είπε προτιμώ να φύγει ο Κωνσταντίνος ή ο Παναγιώτης. Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγε μακάρι να φύγει ο Ασημακόπουλος κι αυτήν την εβδομάδα είπε μας συμφέρει να φύγει είτε ο Παναγιώτης είτε ο Κωνσταντίνος.

Δεν μετράνε φιλίες και δεν μετρά τίποτα εδώ πέρα. Ο Ασημακόπουλος μέσα σε λίγες ημέρες έγινε παιχταράς και τον χρειαζόμαστε. Από εκεί που ήταν τοξικός κι αναμετέδιδε πληροφορίες από τον έναν στον άλλον σαν την Μελίνα. Μάλιστα. Ωραίες τοποθετήσεις στο συμβούλιο. Καθόλου κ@λοτούμπες κι όλα to the point. Μπράβο παιδιά» κατέληξε ο Βασάλος για το σχόλιο της Εύης στο Survivor.

«Δεν μου δίνουν ποτέ…» – Εκτός εαυτού η Ελευθερία Ελευθερίου με τους κόκκινους

Στους κόκκινους τα θεμέλια έχουν τρανταχτεί και οι παίκτες δεν είναι στα καλύτερα τους.

Πρώτη και καλύτερη η Ελευθερία Ελευθερίου! Η παίκτρια έχει την δική της άποψη για ορισμένα πράγματα και συζητήσεις, αλλά οι συμπαίκτες της δεν την αφήνουν να εφραστεί, κάτι που την κάνει να νιώθει απογοητευμένη και ενοχλημένη ταυτόχρονα.

Είναι φανερό, ότι οι συμπαίκτες της δεν είναι πολύ κοντά της, μετά από όσα έχουν συμβεί μετά την άφιξή της στον Άγιο Δομίνικο.

Αφού ακολούθησε τις οδηγίες του Μάριου Πρίαμου και ανακάτεψε τον Στάθη Σχίζα, οι Κόκκινοι κρατούν τις αποστάσεις τους και δεν υπολογίζουν ιδιαίτερα τη γνώμη της.

«Ήρθαν οι προμήθειές μας και εκεί που συζητούσαμε για το πώς θα οργανωθούμε, παίρνω τον λόγο και λέω πως καλό θα ήταν να κάνουμε και μεσημεριανό και λίγο πριν νυχτώσει δύο μερίδες, για τον αυριανό μας αγώνα που είναι σημαντικός, γιατί έχει και φαγητό και ασυλία».

«Με γράφαν όλοι κανονικότατα, όπως γενικά συμβαίνει. Για κάποιον λόγο, όταν απευθύνω τον λόγο ή θέλω να πω την άποψή μου για κάτι, δεν μου δίνουν ποτέ τόπο και χρόνο για να πω την άποψή μου για κάτι και το έκαναν πολύ έντονα σήμερα».

«Ο Βασάλος, μέχρι εκεί μπορεί!» – Έξαλλος ο Παναγιώτης με τον Κωνσταντίνο

Οι μαχητές ξεκίνησαν να “κράζουν” ο ένας τον άλλον.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, λοιπόν, μετά τα σχόλια του Ηλία Μπόγδανου,στο συμβούλιο του νησιού πως έιναι ο πιο αδύναμος στον στίβο μάχης, ξεκίνησε να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Ρωτήθηκε η ομάδα μου από τον Γιώργο Λιανό ποιος παίκτης θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο να έφευγε για να δυναμώσει αυτή η ομάδα. Η απάντηση της Εύης ήταν ότι αν φύγω εγώ ή ο Βασάλος θα ήταν καλύτερο και ο Μπόγδανος είπε, ότι θα ήταν καλύτερο να φύγω εγώ γιατί ξέρει τι περιμένει από τον Κωνσταντίνο.

Η ομάδα μου με έχει σίγουρα για τον πιο αδύναμο παίκτη και αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει στήριξη από την πλευρά τους στο αγωνιστικό κομμάτι. Από την άλλη, όταν έχουν έναν άνθρωπο που είναι εδώ τρεις μήνες και έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί πέρα.

Πως γίνεται να με συγκρίνουν εμένα που είμαι εδώ μόνο έναν μήνα και δεν έχω τη δυνατότητα να παίξω τα παιχνίδια που έχει παίξει ο Κωνσταντίνος, δηλαδή τα τριπλάσια;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Πανικός με τα πλάνα των Μαριαλένα και Εύη με τα μικροσκοπικά μαγιό τους

Μετά το “κράξιμο” του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Εύη Σαλταφερίδου η αθλήτρια δεν πτοήθηκε και πήρε την φίλη της Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το έριξαν στην γυμναστική.

Οι δύο παίκτριες του survivor all star είναι γνωστό ότι έχουν πάρα πολύ ωραίο και καλλίγραμμο κορμί, αφού και οι δύο αγαπούν την γυμναστική και δεν αφήνουν το σώμα τους στην τύχη του. Η Μαριαλένα με την Εύη, λοιπόν, ξεκίνησαν να κάνουν την γυμναστική τους δίπλα από την θάλασσα, μιας και οι ώρες δεν περνούν εύκολα στον Άγιο Δομίνικο.

Επιπλέον η Μαριαλένα με την Εύη προπονήθηκαν για τον αποψινό στίβο μάχης, για την ασυλία του Survivor, με την πρώτη να ρίχνει κλοτσιές με στόχο να βελτιώσει την αγωνιστική της ικανότητα.

«Είμαι έτοιμος και “ανάλαφρος”, αν με καταλαβαίνετε!» – Η επική ατάκα του Κορομί

Εκτός από τσακωμούς, ίντριγκες και κλάματα στο (19/3) επεισόδιο του Survivor all star είχαμε και μια ατάκα από ένα παίκτη, η οποία ίσως και να γίνει viral.

Ο Γιώργος Κορομί, συγκεκριμένα λίγο πρίν τον στίβο μάχης αναφέρθηκε στα εντερικά του προβλήματα, αλλά αποκάλυψε και λεπτομέρειες που ίσως δεν χρειάζονταν να πει.

Μετά τον Σπύρο Μαρτίκα και ο Γιώργος Κόρομι είχε προβλήματα με το στομάχι του, αφού λόγω της αφαγίας, η κόκκινη ομάδα το έχει ρίξει στις καρύδες.

«Εγώ το ζέσταμά μου το έχω κάνει ήδη από τα χαράματα γιατί ξύπνησα με κάποιους πόνους στο στομάχι, καταλαβαίνετε. Είπα οκ, είπα θα πάω να τσιρίσω και να δω τη θάλασσα αλλά εκεί με έπιασε άλλο. Έφερα νίκη αλλά ήταν οριακή. Είμαι έτοιμος για τον αγώνα και ανάλαφρος. Δεν με πιάνει ούτε ο Γιωρίκας. Έχει να γίνει πανικός!», είπε γελώντας ο Γιώργος Κορομί.