19 Απριλίου, 2024

Survivor 4: Το πρώτο μήνυμα του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρησή του!

Survivor 4: Το πρώτο μήνυμα του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρησή του!

Φρεσκοκουρεμένος και ξυρισμένος γυρνάει Ελλάδα – Το μήνυμά του προς το κοινό

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor, ο Τριαντάφυλλος, μετά από 5,5 περίπου μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο πήρε τον δρόμο της επιστροφής και εννοείται πως με το που η παραγωγή του έδωσε το κινητό του θέλησε να στείλει το πρώτο του μήνυμα στους τηλεθεατές που τόσο καιρό τον στήριζαν γιατί μην ξεχνάτε… 10 φορές βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση και 10 φορές κατάφερε να παραμείνει μέσα με την ψήφο του κόσμου!

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβασε ένα instastories στο οποίο δήλωσε πως ξυρίστηκε, κουρεύτηκε και επιστρέφει Ελλάδα.

Το instastory του Τριαντάφυλλου κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα

“Μετά από μισό χρόνο ξαναπήρα το κινητό στα χέρια μου, σας μιλάω, δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα δεν ξέρω τίποτα, κουρεύτηκα. Αύριο 4 και 10 θα είμαι Ελευθέριος Βενιζέλος πρώτο ο Θεός. Εύχομαι να με αγαπάτε και να με θέλετε”, είπε ο Τριαντάφυλλος.

Ο Ατζούν πήρε πίσω τα 143.000 που έδωσε στον Ντάφυ

Ο Τριαντάφυλλος ήταν σε κάθε περίπτωση ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού Survivor 4. Η παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης, έκανε μεγάλο μέρος του κοινού να τον αγαπήσει και να περιμένει πώς και πώς τις ατάκες του την ώρα που άλλοι δεν ήθελαν ούτε να τον βλέπουν.

Η αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης έχει φέρει αναστάτωση στο νησί, όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε για το επεισόδιο της Κυριακής. Ο ίδιος πάντως, δήλωσε χαρούμενος που θα επιστρέψει στον γιο του και την σύζυγό του, Δήμητρα.

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν ακόμα φύγει από το παιχνίδι, ο «Ντάφυ» κατάφερε να κερδίσει από τους μήνες που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο, 143.000 ευρώ. Όχι και άσχημα! Και ενώ ήταν ένας από τους παίκτες που «κόστισε» πολλά στον Ατζούν, ο Τούρκος παραγωγός βρήκε τρόπο να πάρει πίσω αυτά τα χρήματα. Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι ο Ντάφυ ήταν υποψήφιος συνολικά 11 φορές, απέφερε τόσα έσοδα στον Ατζούν, που ξεπερνούν κατά πολύ το ποσό που τελικά έδωσε στον Τριαντάφυλλο αλλά και το ίδιο το έπαθλο του ριάλιτι!

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time μόνο από την τελευταία ψηφοφορία η Acun Medya, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και ο ΣΚΑΪ έβγαλαν γύρω στα 200.000 ευρώ.