19 Απριλίου, 2024

Survivor 4: Το φιλί στο στόμα Μπόγδανου-Τριαντάφυλλου, η θερμή αγκαλιά Σάκη-Μαριαλένας, και τα «αποκαλυπτήρια»

Survivor 4: Το φιλί στο στόμα Μπόγδανου-Τριαντάφυλλου, το τραγούδι του Λιβάνη, η θερμή αγκαλιά Σάκη-Μαριαλένας, και τα «αποκαλυπτήρια» –

Όλα όσα είδαμε χθες και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό…

Survivor 4 – highlights 3/5: Το χθεσινό επεισόδιο του ήταν σίγουρα απολαυστικό! Είδαμε ένα φιλί ανάμεσα σε Μπόγδανο και Τριαντάφυλλο, τον δεύτερο στη συνέχεια να γδύνεται, αλλά και τον Τζέιμς Καφετζή να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Όμως, δεν είναι μόνο αυτά! Παράλληλα, σε πασχαλινούς ρυθμούς κινήθηκε το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, καθώς όπως είδαμε ότι οι παίκτες τσούγκρισαν κόκκινα αυγά.

Αυτά είναι τα 3/5 highlights του Survivor 4

Την απόλυτη έναρξη είχε το επεισόδιο του Survivor, με την παραγωγή να βάζει ξανά το τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη, “Να είσαι ευτυχισμένη”, και ταυτόχρονα να δείχνει τρυφερά.. τετ α τετ μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη! Η παραγωγή ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά λοιπόν.

Survivor 4 – Μαριαλένα: “Τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα!” (Video)

Survivor 4 – Μαριαλένα: Στο στόχαστρο φαίνεται πώς έχει βάλει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τον Τζέιμς Καφετζή μετά από όσα είπε με την έναρξη του σημερινού επεισοδίου. Πιο συγκεκριμένα είπε βαριές κουβέντες για τον συμπαίκτη της και μίλησε συγκεκριμένα για τον τρόπο που μεταχειρίζεται ο Τζέιμς τον Νίκο!

“Τώρα δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό! Έχει κάνει πράγματα στο παρελθόν όμως! Η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο εδώ! Με ενοχλεί ο τρόπος του, η έπαρση του και αυτό φαινόταν πιο πολύ στις αρχές, τώρα που έχει πάρει κάποια μηνύματα προσπαθεί να είναι πιο μαζεμένος!

Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ απ’ όλα είναι ότι τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα! Θεωρώ ότι δεν είναι πραγματικοί φίλοι, από την πλευρά του Νίκου ναι, τον θεωρεί φίλο του ο Νίκος, από την πλευρά του Τζέιμς όμως όχι! Νομίζω ότι τον χρησιμοποιεί για να έχει κι άλλες εβδομάδες στο νησί! Μην τον λυπάστε τον Τζέιμς, είναι η στρατηγική του αυτή για να τον λυπάστε και να τον ψηφίζετε σε μια ψηφοφορία! Αυτός είναι ο Τζέιμς”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις της Μαριαλένας για τον Τζέιμς