29 Μαρτίου, 2024

Survivor 4: Τα χρήματα που παίρνουν οι παίκτες – Ο πιο ακριβοπληρωμένος Διάσημος

Ζαλίζουν τα ποσά που παίρνουν κάθε εβδομάδα οι «Διάσημοι» του Survivor 4

Σε μια δύσκολη βραδιά αποχώρησης θα βρεθούν οι παίκτες του «Survivor 4» την Πέμπτη 7/1, όπου σύμφωνα με τα spoiler θα πει «αντίο» στο ριάλιτι η ηθοποιός του «Παρά Πέντε» Αγγελική Λάμπρη και θα αφήσει αφήσει πίσω της το όνειρο του επάθλου. Τις τελευταίες μέρες πολλή συζήτηση έγινε για τα χρηματικά ποσά που παίρνουν οι παίκτες με την Ανθή Σαλαγκούδη να λέγεται ότι παίρνει 6.500 ευρώ την εβδομάδα.

Σήμερα, ο Αλέξης Μίχας με αφορμή αυτά τα δημοσιεύματα, ανέφερε σε ρεπορτάζ του στο «Πρωινό» ότι η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη. Ο πιο ακριβοπληρωμένος του «Survivor 4» είναι ο Τριαντάφυλλος με πάνω από 6.500 ευρώ την εβδομάδα. Ιδιαίτερα υψηλό είναι και το κασέ της Αγγελικής Λάμπρη ενώ στο τοπ-5 των αμοιβών του «Survivor 4» βρίσκεται και ο Πάνος Καλλίδης.

Ο Τριαντάφυλλος είναι 43 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου ξεκίνησε και τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική. Στα 19 του πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπήκε στη δισκογραφία. Μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του δέκα ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και αγαπάει πολύ την οικογένειά του. Στο «Survivor» έρχεται γιατί έχει βάλει στοίχημα με τη γυναίκα του. Εκείνη πιστεύει ότι δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα, καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο. Ηδη της έχει ζητήσει κάλτσες που του τρύπησαν!