28 Μαρτίου, 2024

Survivor 4 spoiler: Βόμβα στο ριάλιτι – Ποιος παίκτης φαίνεται ότι αποχώρησε οικειοθελώς

Χαμός στο «Survivor 4» της περασμένη Τετάρτης με την ήττα της κόκκινης ομάδας και στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλία, τον σοβαρό τσακωμό με τον Τριαντάφυλλο και την τελική αποχώρηση του Γιώργου Ταβλαδάκη. Η διχόνοια στην κόκκινη ομάδα έχει απομονώσει τον Τριαντάφυλλο. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποστήριξε πως ο τραγουδιστής πρότεινε σε εκείνον και τον Κόρο να τους δώσει 2.000 ευρώ για να κρατηθεί στο παιχνίδι. Παράλληλα, στην ψηφοφορία των μπλε ο Πάνος Καλλίδης είχε αναφέρει ότι θέλει να αποχωρήσει.

Ο Τζέημς είχε επιτεθεί φραστικά στον Καλλίδη γιατί όπως είπε έβρισε άσχημα λίγο μετά τον αγώνα και του σύστησε να ζητήσει συγγνώμη. Ο Καλλίδης απάντησε ότι αυτή η επίθεση στο πρόσωπό του γίνεται τις τελευταίες μέρες και είναι απαράδεκτη, ενώ τη στιγμή της ψηφοφορίας ανέφερε στην κάμερα: «Έχω στοχοποιηθεί από την παρέα σας ντρέπομαι πάρα πολύ, σκέφτομαι να αποχωρήσω οικειοθελώς». Τα spoiler λένε ότι ο τραγουδιστής ήθελε εδώ και μέρες να αποχωρήσει.

Στο αγώνισμα της Τετάρτης, ο Σάκης Κατσούλης κι ο Αλέξης Παππάς ζήτησαν από τον Πάνο Καλλίδη να μην αγωνιστεί, αφού ο ίδιος τους είχε πει νωρίτερα ότι πονά το γόνατό του. Με την αποχώρησή του η ομάδα των μπλε νίκησε γεγονός που ενόχλησε την κόκκινη ομάδα, αφού οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Πάνος Καλλίδης θα μπορούσε να αγωνιστεί κανονικά.

Σύμφωνα, με το spoiler που έκανε για το Survivor στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος ανέφερε ότι δεν έχει διασταυρώσει την είδηση, οι παραπάνω εξελίξεις οδήγησαν τον Πάνο Καλλίδη σε οικειοθελή αποχώρηση από το «Survivor 4». Ο Πάνος Καλλίδης γεννήθηκε στη Νέα Σεβάστεια της Δράμας. Από μικρός αγαπούσε πολύ τη μουσική και τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα. Ξεκίνησε την καριέρα του σε νυχτερινά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος και σύντομα ξεχώρισε ως ένας από τους καλύτερους λαϊκούς καλλιτέχνες της γενιάς του. Αν και η ζωή του μοιράζεται μεταξύ πίστας και στούντιο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του καθώς είναι παντρεμένος με τη Λεάννα Μάρκογλου και έχει αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά.

Πάνος Καλλίδης
Πάνος Καλλίδης

Λεάννα Μάρκογλου για Πάνο Καλλίδη: «Τα χρήματα που παίρνει για το Survivor είναι καλά»

Πριν από μερικές ημέρες, η Λεάννα Μάρκογλου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την προετοιμασία του συζύγου της για το «Survivor» και την συμμετοχή του στο ριάλιτι. «Επικοινώνησε μαζί μου την ημέρα που έφτασε στον Άγιο Δομίνικο. Μιλήσαμε Facetime. Μου είπε ότι έχουμε πολύ λίγες ώρες για να μιλήσουμε και ότι θα του πάρουν το κινητό. Η βαλίτσα ήταν πέντε λεπτών δουλειά. Πήρε ελάχιστα πράγματα μαζί του. Μαζί την φτιάξαμε. Η μεγάλη μας κόρη τον τρόλαρε λίγο και του είπε ότι είναι παππούς για το “Survivor”. Ήταν, όμως, συγκινητική η στιγμή όταν έφυγε. Του έδωσαν κάτι γράμματα και τα πήρε μαζί του για να τα διαβάσει. Κλάψαμε πάρα πολύ. Τα χρήματα που πήρε ο Πάνος για να πάει στο “Survivor” είναι καλά. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι πολύ δυνατός» είπε για τον Πάνο Καλλίδη.

Στο τρέιλερ της Κυριακής (14/03) βλέπουμε τον πρόλογο του Πάνου Καλλίδη, ο οποίος φαίνεται να θέλει πριν το αγώνισμα να μιλήσει στις «κλίκες» που έχουν δημιουργηθεί στην Μπλε ομάδα, καθώς αισθάνεται συνεχώς πιεσμένος γιατί θεωρείται ένας από τους πιο αδύναμους παίκτες.