25 Απριλίου, 2024

Survivor 4 spoiler: Ο «τυφλός» αγώνας και ποιοι ψήφισαν την Αγγελική Λάμπρη

Ο Αλέξης Παππάς μιλά με ενόχληση για την παρέα που κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο με τον Κοψιδά στην παραλία του «Survivor 4»

Η γνωστή ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση μετά από το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας του «Survivor 4», στο οποίο οι «Μαχητές» κέρδισαν με double score και πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού σαν απλοί θεατές. Στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (5/1), αποκαλύπτεται μια άλλη πτυχή της κόνταρς του Αλέξη Παππά με τον Δημήτρη Κοψιδά.  Ο Αλέξης μιλά με ενόχληση για την παρέα που κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο με τον Κοψιδά, ενώ ο Τριαντάφυλλος σχολιάζει: «ϊσως κάποιοι να ζηλεύουν τους δυνατούς παίκτες».

Στο σημερινό αγώνισμα οι παίκτες είναι «τυφλοί» και ο στίβος αποδεικνύεται ακόμα πιο σκληρός από ότι είχαν φανταστεί. Κάποιοι παίκτες είναι πολύ απογοητευμένοι από τις ομάδες τους και άλλοι απολαμβάνουν τον αέρα της υπεροχής. Πολύ σύντομα νέοι δυνατοί παίκτες θα μπουν στο παιχνίδι και θα ανατρέψουν τα δεδομένα των ομάδων. Δείτε το σημερινό (5/1) τρέιλερ:

Στο spoiler του «LoveIt» είδαμε ποιοι ήταν οι παίκτες που ψήφισαν την Αγγελική Λάμπρη, καθώς και ποια έδωσε την ψήφο της στον Δημήτρη Κοψιδά. Η Κάτια, Ελευθερία και Κοψιδάς ψήφισαν την Αγγελική Λάμπρη γιατί είναι η πιο αδύναμη παίκτρια στα αγωνίσματα. Η νεοφερμένη και με ασυλία Ανθή Σαλαγκούδη, το ρύζι της οποίας ξεκίνησε την παρεξήγηση ανάμεσα σε Παππά-Κοψιδά ψήφισε τον Γιώργο, γιατί κάτι την … ενόχλησε!

Εκτός της Αγγελική Λάμπρη, τρεις ψήφους για αποχώρηση πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς και δύο ο Τριαντάφυλλος. To twitter σχολίασε αρνητικά την ψήφο της Άννας Μαρίας Βέλλη στον Κοψιδά, λέγοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει έναν δυνατό παίκτη, μιας και εκείνη δεν έχει αγωνιστεί ούτε μία φορά λόγω του τραυματισμού της. Ο Κοψιδάς φαίνεται να έχει την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, ενώ Τριαντάφυλλος και Καλλίδης είναι μακράν οι πιο αγαπημένοι παίκτες στα social media.

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα και οι «Διάσημοι» έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη για μία νίκη. Ποια θα είναι η δεύτερη υποψηφιότητα και από ποια ομάδα; Οι «Διάσημοι» δείχνουν να έχουν χάσει την ομαδικότητά τους, πόσο ομάδα όμως είναι οι «Μαχητές» του «Survivor 4».