29 Μαρτίου, 2024

Survivor 4: Πρόσωπο έκπληξη μπαίνει στην ομάδα των «Διάσημων»

Στην τελική ευθεία για να μπει στην ομάδα των Διάσημων του «Survivor 4»

Αποχώρησε από το «Survivor 4» η γνωστή ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη, την οποία πρότειναν οι συμπαίκτες της κυρίως λόγω της αδύναμης παρουσίας της στον στίβο μάχης . Σε γενικές γραμμές σκούρα τα έχουν βρει οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» στον στίβο με τα αγωνίσματα του ριάλιτι και η παραγωγή ψάχνει παίκτες που θα ανεβάσουν τον πήχη της απόδοσης και του θεάματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ένα πρόσωπο έκπληξη μπαίνει το «Survivor 4», και αυτό είναι ο πρώην νικητής του J2US, Τάσος Ξιάρχο. Ο Τάσος ξεκίνησε να χορεύει με πάθος στα 16 του χρόνια και σήμερα στα 27 του, είναι ο δημιουργός πίσω από μερικές από τις πιο viral χορογραφίες – όπως εκείνη για το τραγούδι «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι που έγινε το φαινόμενο του ελληνικού YouTube.

Είναι γυμνασμένος και έχει χορέψει για όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώ έχει χορογραφήσει την Τάμτα, τη Φουρέιρα, τον Sin Boy, τη Στικούδη, τη Demy, την Josephine, τον Μηδενιστή και άλλους πολλούς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Τάσος Ξιάρχο έχει συμφωνήσει προφορικά με ικανοποιητική αμοιβή και αναμένονται τα διαδικαστικά για να «βάλει πλώρη» για Άγιο Δομίνικο!

Η «Acun Medya» έχει πολλούς άσους στο μανίκι προκειμένου να ενισχύσει τις δύο ομάδες του «Survivor 4»! Μετά από εντατικές προπονήσεις για να ανταποκριθεί στον απαιτητικό στίβο μάχης η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι μπαίνει στο «Survivor 4». Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» την Ελίζαμπεθ θα δούμε πιθανότατα την ερχόμενη Κυριακή, ενώ δύο ακόμα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι της παραγωγής είναι ο Ιβάν Σβιτάιλο και η πρωταθλήτρια του beach volley, Βάσω Καραντάσιου.