28 Μαρτίου, 2024

Survivor 4: «Ποιος Τριαντάφυλλος; 10 χρόνια εξαφανισμένος ήταν»

Survivor 4: «Ποιος Τριαντάφυλλος; 10 χρόνια εξαφανισμένος ήταν»

ΛεΠα πάρτο αλλιώς, ξεκινάς κόντρα…

Ο Λευτέρης Πανταζής αρχίζει να δημιουργεί συνθήκες κόντρας με τον Τριαντάφυλλο, μόλις εκείνος βγει από το Survivor, με τον τραγουδιστή να αναφέρεται στην εξαφάνιση του συναδέλφου του από τις πίστες, μετά και τα σχόλια για τη συνεργασία τους.

Ο ΛεΠα, που έχει ετοιμάσει για το «Σπίτι με το Mega» μια μοναδική μουσική βραδιά, μίλησε επίσης και για την συνεργασία του με την Άννα Βίσση στο «Διογένης Παλλάς», όπως και τον έρωτά του με την Άντζελα Δημητρίου.

Survivor 4: Το νέο σχόλιο του ΛεΠα για τον «Ντάφυ»

«Εγώ και οι φίλοι μου θα κάνουμε ένα γλέντι τρικούβερτο στο Σπίτι με το Mega. Με την Κατερίνα Στανίση συνεργαστήκαμε στο παρελθόν με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Η Κατερίνα είναι καλός άνθρωπος, απλή και καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος από τη ζωή. Έχω δώσει αγάπη γιατί πήρα τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Το 1990 χτίστηκε το “Διογένης Παλλάς” και κάναμε εγκαίνια με την Άννα Βίσση. Για 11 μήνες δεν υπήρχε ελεύθερο τραπέζι. Ο Νίκος Καρβέλας έγραψε το “Ψεύτικα” στην Άννα για να τη φέρει κοντά μου γιατί ήμουν πολύ ψηλά.

Όσες φορές έχω βρεθεί με την Άντζελα Δημητρίου στην πίστα κάναμε τεράστιες επιτυχίες. Έχω γράψει το “Μα δεν πειράζει” για την Άντζελα. Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα, έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω. Ένα ταλέντο όπου και να το κρύψεις, θα βγει. Ίσως να είμαι σε μια κριτική επιτροπή, κάτι ψιθυρίζεται. Ο Τριαντάφυλλος είναι ότι βλέπεις στην τηλεόραση. Αν κρατήσει στο παιχνίδι και έχουν ανοίξει τα μαγαζιά θα του κάνει πολύ καλό η συμμετοχή του. Ο Τριαντάφυλλος είχε μια απουσία δέκα ετών και πιστεύω ότι μπορεί να έφταιγε και αυτός»