26 Απριλίου, 2024

Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές από τους παίκτες που «έδωσαν» τον Τριαντάφυλλο

Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές από τους παίκτες που «έδωσαν» τον Τριαντάφυλλο

Οι κομμένες σκηνές από την χθεσινή ψηφοφορία, η οποία ανέδειξε πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο

Εκτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση στο «Survivor 4», ο Τριαντάφυλλος, ένας από του παίκτες που προσφέρει θέαμα και ίντριγκα στο τηλεοπτικό κοινό του ριάλιτι. Οι ομάδες κατέβηκαν για πρώτη φορά στον στίβο μάχης με τη νέα τους σύνθεση και η αγωνιστικότητα της μπλε ομάδας έφερε τη νίκη. Ο Ντάφυ ζήτησε από τον Παππά, τον Σάκη και την Ελευθερία να τον ψηφίσουν και βγήκε «πανηγυρικά» προτεινόμενος. Ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε την ατομική ασυλία και θα είναι εκείνος που θα υποδείξει άλλον έναν παίκτη το βράδυ της Τρίτης (06/4).

Απόψε οι Μπλε και οι Κόκκινοι μπαίνουν στο στίβο μάχης για το δεύτερο αγώνα της εβδομάδας με έπαθλο την ασυλία και οι τόνοι ανεβαίνουν. Ο Τριαντάφυλλος βασίζεται στην ψήφο του κοινού, που τον έχει σώσει άλλες πέντε φορές. Τι είναι αυτό που κάνει τον Ηλία να σκέφτεται ότι μπορεί να τον συμφέρει να χάσει η ομάδα του; Η σκέψη να μην αγωνιστεί περνάει από το μυαλό του. Στο Συμβούλιο του νησιού ο Αλέξης Παππάς σχολιάζει το πόσο κοντά έχουν έρθει ο James Καφετζής με τον Ηλία Μπόγδανο. Στο χθεσινό Συμβούλιο του νησιού όλοι ήταν κατά του Τριαντάφυλλου. Δείτε στο βίντεο τι είπαν τη στιγμή της ψηφοφορίας σε πλάνα που δεν είδαμε στο ριάλιτι.

Ο Τριαντάφυλλος είπε στο συμβούλιο του νησιού: «Απλά θέλω να πω ότι εδώ και τρεισήμισι μήνες είμαι ο πιο παλιός, φοράω αυτή την κόκκινη μπαντάνα και την αγαπάω και πάνω από όλα θέλω να βάλω την ομάδα. Ξαναχτύπησα το πόδι μου, έφτασα στον στόχο, αλλά είμαι άτυχος. Ήταν άδικο να ψηφιστεί κάποιος άλλος. Εγώ ψήφισα τον Ασημακόπουλο γιατί δεν μπορούσα να ψηφίσω κάποιον άλλον, όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης. Είμαι συγκινημένος όχι γιατί είμαι υποψήφιος, αυτό το έχω συνηθίσει είναι η έκτη φορά. Αν ο κόσμος θέλει να με κρατήσει και να με δει να προσπαθώ, μπορεί να το κάνει αύριο. Είμαι συγκινημένος γιατί εκεί που έγινα καλά σήμερα, πήγα στη λάσπη και τραυματίστηκα. Κάποιοι νομίζουν ότι παίζω θέατρο» είπε ο Τριαντάφυλλος.