28 Μαρτίου, 2024

Survivor 4: Η ένωση των δύο ομάδων – Πάρτι με τραγούδι, χορό και Dua Lipa;

Survivor 4: Η ένωση των δύο ομάδων – Πάρτι με τραγούδι, χορό και Dua Lipa;

Η αποκάλυψη που έκανε η Soula Glamorous μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram

Οι δύο ομάδες του «Survivor 4» έχουν αποδεκατιστεί, όμως, το τηλεοπτικό κοινό γνωρίζει ότι κάθε παίκτης θα κληθεί σύντομα να αγωνιστεί για τον εαυτό του και μόνο, καθώς αναμένεται να γίνει η μεγάλη ένωση των Μπλε και των Κόκκινων, η οποία όπως συνηθίζεται θα συνοδευτεί και από ένα πάρτι με τραγούδι και χορό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN, η εκδήλωση αναμένεται να γίνει στις 11 Απριλίου και φημολογείται ότι εκεί δεν θα τραγουδήσει – όπως έλεγαν – ο Γιώργος Λιβάνης, νυν σύντροφος της Μαριαλένας, αλλά ο Έλληνας σούπερ σταρ, Σάκης Ρουβάς. Να θυμίσουμε πως ο Σάκης Ρουβάς, είχε βρεθεί και στο πρώτο «Survivor», όπου και έμεινε με τους παίκτες για μία νύχτα.

Ωστόσο, το απόγευμα του Σαββάτου (20/3) η Soula Glamorous έκανε μια αποκάλυψη μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram και ανέφερε πως έχει μια πληροφορία ότι στο πάρτι της ένωσης θα τραγουδήσει η Dua Lipa, μία από τις πιο πετυχημένες και γνωστες τραγουδίστριες αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.

dua_lipa.jpg

Φήμες υπάρχουν που θέλουν τον Τούρκο παραγωγό και επιχειρηματία Ατζούν Ιλίτζαλι να έχει κάνει πρόταση και στον Νίκο Μουτσινά να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να δώσει το «παρών» στο πάρτι της ένωσης.

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Acun Ilicali ανακοίνωσε πως στο πάρτι της ένωσης του Survivor θα παρευρεθεί ο διάσημος καλλιτέχνης, Jason Derulo. «Το μεγάλο όνομα πίσω από τα τραγούδια Swalla και Savage Love, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής Jason Derulo, θα εμφανιστεί στο πάρτι επανένωσης Survivor και θα εκτελέσει τα αγαπημένα του τραγούδια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Acun.