19 Απριλίου, 2024

Survivor 4: Ερωτευμένη με τον Σάκη Κατσούλη πασίγνωστη 62χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Survivor 4: Ερωτευμένη με τον Σάκη Κατσούλη πασίγνωστη 62χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

“Αναμένω να βγει και θα πάω με λουλούδια στο αεροδρόμιο, να τον καλωσορίσω να τον υποδεχθώ και να του κάνω την πρόταση για το τραπέζι”

Η Έφη Σαρρή το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και… τι δεν είπε! Αρχικά δήλωσε πως της αρέσει ο Σάκης σαν άντρας ενώ μετά σχολίασε την τόση μεγάλη επιτυχία του Τριαντάφυλλου.

Οι δηλώσεις της Έφης Σαρρή για τον Σάκη Κατσούλη

“Δεν μου είχε γίνει ακριβώς πρόταση να πάω στο Survivor. Είχε γίνει απλά μια πρώτη κουβέντα. Για ένα φαγητό θα έβγαινα με μεγάλη χαρά με τον Σάκη βέβαια και θα είναι πολύ ωραία φαντάζομαι γιατί θα είναι καλοκαίρι, αστέρια, τα καινούργια τραγούδια, θα είναι όλα τέλεα.

Είναι δυνατόν να ζηλέψει η Μαριαλένα εμένα; Αν είναι δυνατόν. Αναμένω να βγει και θα πάω με λουλούδια στο αεροδρόμιο, να τον καλωσορίσω να τον υποδεχθώ και να του κάνω την πρόταση για το τραπέζι.

Για τον τριαντάφυλλο δεν περίμενα ότι θα άντεχε τόσο. Καταπληκτικοί η υποδοχή του. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσει την καριέρα του δυναμικά.“, δήλωσε η τραγουδίστρια ενώ στη συνέχεια χόρεψε μπροστά την κάμερα με το καυτό πράσινο φόρεμά της.

Η ζωή της Έφης Σαρρή

Κατοικεί στον Άλιμο. Το 2012 υπήρξαν φήμες ότι έμεινε σε μοναστήρι για 20 ημέρες. Ο λόγος ήταν, όπως η ίδια δήλωσε, ο διασυρμός της από τον ηθοποιό και κωμικό, Λάκη Λαζόπουλο. Δήλωσε συγκεκριμένα στο περιοδικό Down Town: “Όταν ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε να με ειρωνεύεται μέσα από την εκπομπή του, να κάνει όλα αυτά τα αίσχη εναντίον μου, να μου βιάζει την ψυχή. Ήταν η στιγμή εκείνη που πήρα από μόνη μου τηλέφωνο ένα βράδυ σε γυναικείο μοναστήρι. “Βέβαια, σε τηλεοπτική της συνέντευξη το 2017, διέψευσε τις προηγούμενες δηλώσεις της, λέγοντας πως δεν πήγε ποτέ σε μοναστήρι χαρακτηρίζοντάς το “το μεγαλύτερο ψέμα που είπε ποτέ”.

Στις 4 Μαΐου του 2016, έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της.

Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι στην ηλικία των 17 ετών, ενώ ήταν ακόμη μαθήτρια. Η ίδια έχει δηλώσει ότι ο αρχικός της στόχος ήταν να γίνει γιατρός, όμως την κέρδισε τελικά το τραγούδι. Η Σαρρή εμφανίστηκε στη δισκογραφία το 1984 με τη συμμετοχή της στο δίσκο Μια Βραδιά στα Μπουζούκια 2. Το 1987 ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το 1989 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Πόσες Νύχτες. Ακολούθησαν οι δίσκοι Σεισμός Ερωτικός (1991), Όλο και πιο Πολύ (1992), Πετάω (1994), Μέθυσε η Νύχτα (1995).

Το 1997 κυκλοφόρησε ο δίσκος Αδύνατον με 10 τραγούδια του Νίκου Καρβέλα. Το 1998 ακολούθησε ο δίσκος Τετ α Τετ, ξανά με τραγούδια του Νίκου Καρβέλα και ένα χρόνο αργότερα το άλμπουμ Θ’ Αλλάξεις Γνώμη.

Η πρώτη μεγάλη της επιτυχία ήρθε το 1991 και ήταν το τραγούδι Σεισμός ερωτικός. Άλλα γνωστά της τραγούδια είναι το Τι Είχαμε τι Χάσαμε, Εγώ για Μένα, Αδύνατον, Απωθημένο, Αυτόν τον άνθρωπο εγώ τον αγαπάω, Όλα εξαρτώνται, Ζεις, Στα κρεβάτια τα ξένα, Κλαίμε κι οι δυο, Αφού μ΄ αρέσεις, Ποτέ μου δεν περίμενα, Γυμνός μες την Ελλάδα, Μάλλον, Γυναίκα ολοκαύτωμα, Αττική Οδός, Άντρες, Σ’ αγαπώ, Σταυρώστε με, Οι δικηγόροι, Αύριο παντρεύομαι, Ηλεκτροπληξία, Αγόρι καλοκαιρινό, Αφρικανός.

Επανήλθε στο χώρο της μουσικής στις 20 Ιουνίου του 2016, με το τραγούδι Μη μου πεις το Ζώδιό σου, βγάλε μόνο το Μαγιώ σου, για το οποίο πραγματοποίησε φωτογράφιση στο περιοδικό Down Town. Το 2017 κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τίτλο: Το φυλαχτό μου. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως ο Γιάννης Πάριος, η Λίτσα Διαμάντη, η Άντζελα Δημητρίου, η Σαμπρίνα, ο Γιώργος Πάριος, η Άντζυ Σαμίου κ.α.