19 Απριλίου, 2024

Survivor 4: Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έκαναν οι Κόκκινοι – Αποχώρησε η Μαριάνθη

Ζαλίζει το νούμερο: Αυτά είναι τα χρήματα που έχει κερδίσει στο Survivor ο Τριαντάφυλλος

Survivor 4: Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έκαναν οι Κόκκινοι – Αποχώρησε η Μαριάνθη

Η αποχώρηση της Μαριάνθης Κάζδαγλη χαροποίησε την κόκκινη ομάδα στο «Survivor 4»

Μπορεί οι ομάδες να ενώθηκαν στην ίδια παραλία μετά από ένα πάρτι που φάνηκε ότι έφερε την ειρήνη στο ριάλιτι, όμως οι παίκτες είναι πιο διχασμένοι από ποτέ στο «Survivor 4» και οι καβγάδες είναι πλέον μόνιμο φαινόμενο. H Μαριάνθη Κάζδαγλη, ο Τριαντάφυλλος και η Ελένη Χαμπέρη ήταν οι υποψήφιοι για αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα, η οποία έχασε για ακόμα μία φορά το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο χάρηκε η μπλε ομάδα. Με σκορ 10-5 σε έναν ανατρεπτικό αγώνα για το έπαθλο της επικοινωνίας νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε, που παρά τους δικούς τους καβγάδες κατεβαίνουν πιο δυνατοί στον στίβο μάχης του «Survivor 4». Η αποχώρηση της Μαριάνθης Κάζδαγλη χαροποίησε την κόκκινη ομάδα, και μία κίνηση όλων των παικτών -εκτός του Τριαντάφυλλου- σχολιάστηκε πολύ άσχημα στο Twitter.

Η Ελένη Χαμπέρη έκλαψε γοερά στην κάμερα του Survivor γιατί πίστευε ότι θα αποχωρήσει από το ριάλιτι, ενώ τη άγχος της η Μαριάνθη το έβγαλε με νεύρα. Ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στην Νικολέτα και τη Μαριάνθη ανέβασε το θερμόμετρο, με τις δύο παίκτριες να λένε «βαριές» κουβέντες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Η Νικολέτα παρέα με τον Ηλία Μπόγδανο φώναξε στη Μαριάνθη «εσύ βρίσκεις θέματα να έχεις πρόβλημα με τον εαυτό σου, για μαζέψου κουκλίτσα μου», ενώ η Μαριάνθη δίπλα στην οποία στεκόταν ο Τριαντάφυλλος ήταν εκτός εαυτού: «το ποτήρι κάποια στιγμή ξεχειλίζει, άντε μίλα καλύτερα». Η Μαριάνθη κατηγόρησε την χορεύτρια του ριάλιτι τη Νικολέτα ότι «κανονίζει» τα ματσαρίσματα για να νικήσει και να χορέψει μπροστά στις κάμερες.

Η Χριστίνα κουνάει το δάχτυλο στην Καρολίνα για τα σχόλιά της προς την Μαριάνθη: «Θέλω να μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο τα κορίτσια δεν τα γνωρίζω μόνο στο πάρτι της ένωσης. Απλά επειδή με ακούει και ο κόσμος και γυναίκα προς γυναίκα θέλω να απαντήσω στην Καρολίνα γιατί ήμουνα μπροστά όταν μίλησε άσχημα για τη Μαριάνθη. Λοιπόν εγώ είμαι από το Μενίδι, είμαι φτωχό παιδί και δεν μασάω τα λόγια μου». Ο Τριαντάφυλλος προσπάθησε να ενώσει τους πάντες, μιλώντας σε όλους τους παίκτες, αλλά κατι τέτοιο είναι ανέφικτο. Δεν υπάρχει περίπτωση όπως φαίνεται να αποδεχθεί κανείς τον Τριαντάφυλλο και κάθε κουβέντα του προκαλεί ένταση στους συμπαίκτες του Σύμφωνα με τον Ηλία Μπόγδανο: «Ο Daffy έχει χαμηλότερο IQ απ’ τον Αλέξη Παππά».