18 Απριλίου, 2024

Survivor 4: Ανατροπή από την αδελφή του Σάκη – «Δεν έκανε ποτέ αίτηση, μπήκε για να βοηθήσει τη Μαριαλένα…»

Survivor 4: Ανατροπή από την αδελφή του Σάκη – «Δεν έκανε ποτέ αίτηση, μπήκε για να βοηθήσει τη Μαριαλένα…»

«Άδειασε» την παραγωγή η Μίνα Κατσούλη!

Ανατροπή έρχεται από την αδελφή του Σάκη Κατσούλη, η οποία σε αντίθεση με όσα λέγονται εδώ και πολύ καιρό, δεν έκανε ποτέ αίτηση για να μπει στο Survivor, αλλά αντιθέτως η παραγωγή τον πλησίασε λόγω Μαριαλένας, την οποία και δέχθηκε να συνδράμει.

Η Μίνα Κατσούλη μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και σχολίασε όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, απαντώντας σε όσους θεωρούν τον αδελφό της υποχείριο του Αλέξη λόγω της κοινής κλίκας με τον Τριαντάφυλλο, ενώ εξήγησε το γιατί έχει έρθει τόσο κοντά με την πρώην σύντροφό του.

Survivor 4: Το σχόλιο της Μίνας Κατσούλη για τον αδελφό της

«Με την ένωση των ομάδων και την όλη διαδικασία των ομάδων, βλέπουμε τον πραγματικό Σάκη. Παραξενεύτηκα με τη σκηνή με τον Τζέιμς στην καλύβα. Δε θα πω, ότι μαγειρεύει με τον Νίκο ψηφοφορίες, γιατί δεν είμαι εκεί, αλλά κάποια πράγματα γίνονται εσκεμμένα.

Το Survivor είναι καθαρά αγωνιστικό και από τώρα και μετά θα φαίνεται πιο πολύ, και αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς. Ακούγεται πως ο αδελφός μου είναι υποχείριο του Αλέξη Παππά, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, είναι νοήμων και δεν μπορεί να επηραστεί σε τέτοιο βαθμό. Μπορεί οι απόψεις τους να συμπίπτουν και δεν το βρίσκω και κακό, όπως και το να τα έχει βρει με τον Τριαντάφυλλο.

Όταν ήθελε να πάει στο Survivor, του λέγαμε να περιμένει, αλλά επέμενε να πάει να βοηθήσει τη Μαριαλένα. Ο Σάκης δεν έκανε αίτηση για να μπει στο παιχνίδι, τον πλησίασαν πολύ πριν μπει στο Survivor, του έκαναν μία πρόταση… Του είπαν ότι θέλουν να μιλήσουν μαζί του, γιατί έχουν ένα πρότζεκτ, πήγε μίλησε και τότε του είπαν ότι πρόκειται για το Survivor. Τον φώναξαν για το κάστινγκ, για τα αθλήματα, πήγε, πέρασε την πίστα και βγαίνοντας από εκεί, συναντήθηκαν με τη Μαριαλένα.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ξέρω πόσο κοντά έχουν έρθει και είναι δικό του θέμα, εμένα δε με αφορά. Αν έχεις έναν άνθρωπο δικό σου έρχεσαι δεδομένα πιο κοντά, είναι απόλυτα φυσιολογικό σε τέτοιες καταστάσεις».