28 Μαρτίου, 2024

Survivor 31/05, οριστικό: Τεράστια έκπληξη! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο!

Survivor spoiler 11/05 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler 31/05, οριστικό: Τεράστια έκπληξη! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο!

Μεγάλη ανατροπή! Προσοχή πρόκειται για διαρροή!

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr αυτή την εβδομάδα ο Ατζούν θα δώσει το πρώτο αυτοκίνητο (και ίσως μοναδικό) σ’ έναν παίκτη του Survivor! Ποιος θα είναι αυτός;

Χτες (30/05) οι παίκτες αγωνίστηκαν ατομικά και διεκδίκησαν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα αγώνα των Μπακς.

Νικητές αναδείχθηκαν η Μαριαλένα και ο Ηλίας. Η Μαριαλένα επέλεξε να πάρει μαζί της το Σάκη, ενώ ο Ηλίας δεν μπορεί να ταξιδέψει και έδωσε τη θέση του στο Γιώργο και την Καρολίνα.

Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι με το έπαθλο. Και τώρα έρχεται η ώρα να διεκδικήσουν ένα ακόμα μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο. Για να το κερδίσουν θα πρέπει να απαντήσουν στις ερωτήσεις για τις μαμάδες τους, ενώ οι δύο καλύτεροι θα διαγωνιστούν σε ένα στίβο μάχης που δεν θα απαιτεί μυική δύναμη.

Μέσα στην εβδομάδα όμως έρχεται το σούπερ έπαθλο που περιμένουν όλοι και σας έχει ενημερώσει πρώτο το Athensmagazine.gr! Αυτό δεν είναι άλλο από το αυτοκίνητο! Ωστόσο ακόμα δεν ξέρουμε ποια μέρα θα προβληθεί. Δεν αποκλείουμε αυτό να γίνει και σήμερα (31/05)!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο;

«Αυτό το παιχνίδι αφορά τους παίκτες και τις μαμάδες τους και πόσο καλά γνωρίζονται μεταξύ τους. Μέσα από αυτό το παιχνίδι θα καταλήξουμε σε δύο παίκτες, αυτούς που θα έχουν βρει τις πιο πολλές σωστές απαντήσεις. Αμέσως μετά θα γίνει μεταξύ των δύο ένας στίβος μάχης, όχι αγωνιστικός, ένας στίβος μάχης που θέλει τύχη. Ο νικητής κερδίζει το αυτοκίνητο», αποκάλυψε πρόσφατα εκπομπή! Και έτσι και θα γίνει! Ποιος παίκτης όμως το κερδίζει;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Survivor spoiler 31/05, οριστικό: Τεράστια έκπληξη! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr το σούπερ έπαθλο με το αυτοκίνητο το κερδίζει γυναίκα! Ναι, ναι! Θα μείνουν με την όρεξη οι άνδρες. Όσο για το ποια θα είναι αυτή; Η Ελένη Χαμπέρη!

Ελένη Χαμπέρη αυτοκίνητο Survivor