29 Μαρτίου, 2024

Στράτος Τζώρτζογλου: Ξέσπασε σε κλάματα για τη μητέρα του – «Με βλέπει από πάνω»

Στράτος Τζώρτζογλου: Ξέσπασε σε κλάματα για τη μητέρα του – «Με βλέπει από πάνω»

Μιλώντας στην κάμερα για τον χαμό της μητέρας του, ο Στράτος Τζώρτζογλου συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα

Η ανεπαρκής αρχηγία της Μαρίας Μιχαλοπούλου αφαίρεσε από τους αγρότες της «Φάρμας» τις κατσικούλες τους, όμως ο επόμενος αρχηγός Θανάσης Πάτρας τα πήγε τόσο καλά ώστε ο επιστάτης έφερε πίσω τα ζώα στο αγρόκτημα. Η αποχώρηση της Μαρίας Σπυροπούλου, αλλά και η οικειοθελής αποχώρηση της Σοφίας Παυλίδου έφεραν αναστάτωση στους επίδοξους αγρότες, αλλά συγκίνηση προκάλεσε και ο Στράτος Τζώρτζογλου που έχει γίνει ο πιο «ευαίσθητος» παίκτης της «Φάρμας».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε ότι δεν είχε ξαναδεί κατσίκες από κοντά και διάλεξε από την αρχή την αγαπημένη του. Της έδωσε μάλιστα το όνομα της μητέρας του, «Ευτυχία». Μιλώντας στην κάμερα για τον χαμό της ο ηθοποιός συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα φέρνοντας στη μνήμη του στιγμές μαζί της. «Ευτυχία. Είναι ό,τι πιο πολύτιμο είχα στη ζωή μου. Όταν λέω μερικά ονόματα ανθρώπων που αγαπάω παίρνω ελπίδα και έναν λόγο ύπαρξης. Η μάνα μου ήταν τα πάντα για εμένα. Με γέννησε όταν ήταν 15 χρόνων. Ήταν μία αιώνια μπέμπα, ο πατέρας μου τη φώναζε μπέμπω. Ήταν η μπέμπα μας και για εμένα ήταν το κοριτσάκι μου.

Για αυτήν έγινα ηθοποιός.Τώρα δεν μπορεί να με δει… Με βλέπει από πάνω και εγώ θέλω να είμαι καλά για να γίνεται και εκείνη καλύτερη γιατί πιστεύω αν κάνουμε πράξεις αγάπης η ψυχή της ανεβαίνει και πάνε στον Παράδεισο. Από εμάς εξαρτάται να πάνε οι ψυχές στον Παράδεισο».