20 Απριλίου, 2024

Στο στόχαστρο των Τούρκων το «φαινόμενο» Τριαντάφυλλος! Η… κατασκοπεία και η πατέντα του τραγουδιστή που τρέλανε τα «γιουσουφάκια» του Ατζούν. Χαμός στον Άγιο Δομίνικο!

Κι όμως! Κατάφερε από τις πρώτες κιόλας μέρες να τρελάνει με τις πατέντες του τους Τούρκους που πλέον τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και τον κατασκοπεύουν μέσα από το δικό τους βαν!

Εν ολίγοις, στον Άγιο Δομίνικο γίνεται ένας χαμός! Μπορεί το Survivor να ξεκίνησε μόλις την περασμένη Κυριακή και να έχουμε δει τους παίκτες να μάχονται σε μόλις δυο αγωνίσματα ωστόσο έχουμε πάρει ήδη μια μικρή γεύση της δυναμικής του καθενός. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους παίκτες που, ομολογουμένως, δεν είναι ούτε ιδιαίτερα γρήγορος αλλά ούτε και εύκαμπτος.

Μάλιστα, στο χθεσινοβραδινό αγώνισμα ο τραγουδιστής μπορεί να αγωνίστηκε μόλις μια φορά και ενώ έδειχνε πως δε θα καταφέρει να τερματίσει τελικά κατάφερε να κερδίσει τον πόντο για την ομάδα του αφού ήταν ιδιαίτερα εύστοχος. Αυτό, βέβαια, δε στάθηκε ικανό να αποτρέψει τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν στο συμβούλιο και να είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

«Από το Survivor της Τουρκίας πάνε στο βαν – που δεν καταλαβαίνουν και ελληνικά – για να δουν τον Τριαντάφυλλο. Δυο βαν στον Άγιο Δομίνικο, το καθένα κάνει τη δική του παραγωγή. Οι Τούρκοι μελετούν το φαινόμενο «Τριαντάφυλλος» που κατάφερε να ξεγελάσει την παραγωγή», ειπώθηκε στο τηλεοπτικό αέρα από την παρουσιάστρια και το πάνελ της.
Για να δούμε που θα οδηγήσει όλο αυτό; Διότι όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις ξέρουν πως ο Τούρκος παραγωγός και του ελληνικού ριάλιτι επιβίωσης είναι ικανός να κάνει πολλά προκειμένου να πετύχει την τηλεθέαση που έχει βάλει ως στόχο. Άραγε θα είναι ο Έλληνας τραγουδιστής, προφανώς άθελά του, ένας από αυτούς που θα εξυπηρετήσουν τα όποια σχέδιά του;